čtvrtek 23. srpna 2018

Skleněné dekorační mísy

Vyrábíme skleněné dekorativní mísy originálních a elegantních designů, které udělají zajímavým jakýkoliv interiér nebo exteriér. Pokud potřebujete originální dárek pro své blízké, pak určitě neuděláte chybu, když si vyberete Vašemu oku lahodící dekorativní mísu. Uplatní se u vás v kuchyni, na stole nebo jako interiérová dekorace.


U nás si vyberete z široké nabídky mís a misek z českého křišťálového skla, hladkých nebo tvarovaných. Krásná skleněná dekorační dóza vyrobená z olovnatého křišťálu. Produkty vyrobené z olovnatého křišťálu jsou specifické svou vysokou pevností a svými optickými vlastnostmi.

Tato hranatá dóza má po celém svém vnějším povrchu vystouplé trojúhelníčky, které opticky tvoří malé pyramidy. A právě kamínky, dekorační písek a další přírodní dekorace (např. kaštany, žaludy a další plody podzimu) se budou perfektně vyjímat ve skleněných dekoracích, například ve skleněné dekorační míse nebo na skleněném talíři. Naše vázy, mísy i květiny udělají váš každodenní život šťastnější, voňavější a krásnější. V našich vázách bude vypadat krásně jak velká kytice, tak i jedna jediná gerbera. Také mísy budou váš byt zdobit, ať je naplníte ovocem, nebo necháte prázdné.


Ve výběru vás nebude brzdit ani cena. V naší nabídce mají skleněné misky velmi široké zastoupení, nabízíme misky z lisovaného skla, tvrzeného bílého skla, ve tvarech hranatých, moderních nebo klasické kulaté tvary, dekorované či bez dekoru, v jednoduchém designu z čirého. Barevné i čisté dekorační sklo je skvělým dárkem pro vaše nejbližší.


Nabízíme vázy, skleničky, mísy nebo originální skleněné čápy.

Styl skandinávský retro vintage. Vyberte si u specialistů na sklo. Poradíme vám s výběrem kvalitního užitkového skla pro běžné i profesionální použití. Nejvíce nás zajímá české sklo, ale s potěšením do naší nabídky zapojujeme i povedené kousky zahraničních značek.


Pochutnejte si na jedlém zátiší, které se původně vyjímalo ve vaší skleněné. Sháním skleněné dekorační mísy na svatební stůl. Mísy na polévku jsou tajným kořením, které její chuť dovedou k dokonalosti, a salátové mísy s výtečnými saláty představují třešničku na dortu, která tabuli náležitě dozdobí. Nejprodávaněj ší Nejlevnější Nejdražší Abecedně. Skleněné dekorační mísy , tulipány a vánoční.


Mísa ECO Centerpiece - Nambé. Dekorační mísy a tácy jsou skvělým doplňkem k ozdobení vaší domácnosti. Ty správně bytové dekorace najdete na e-shopu KIKA.


Právě se nacházíte: Home Produkty SKLENĚNÉ TALÍŘE AXUM BOHEMIA vyrábí stylové skleněné talíře a mísy vhodné pro gastronomické nebo dekorační účely. Vybírejte z 2produktů v kategorii misky a mísy. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Jejich jedinečný dekor oživí prostor vašeho domova.


Jsou krásné jako solitér, ale můžou se použít jako mísa na exotické ovoce či jako luxusní podnos pod květinové aranžmá.

Dekorační předměty na vaše svíčky a květinové aranžmá z různých materiálů. Misky a mísy na stylové servírování i pohodlné vaření. Ani vaše jídlo nechce být mimo mísu. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Pouze skladem Otevírat odkazy v novém okně. Pekáče a zapékací mísy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky