středa 23. září 2015

Absorpční lednice bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Akustický signál upozorňuje na otevřená dveře lednice po vteřinách od otevření. Vnitřní ventilátor vyrovnává teplotu v chladničce a zabraňuje tvoření námrazy na žebrech výparníku. Police mají v předu průhlednou desku chránící před vnikáním. Auto - Prodam lednici bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Termoelektrické autolednice jsme rozdělili do skupin autochladničky HOBBY, PROFI a Ostatní. Do skupiny HOBBY jsme zařadili autochladničky pro zákazníky, kteří od chladničky očekávají více, než jen získat transportní box na potraviny. Zásadou našeho obchodu s autochladničkami je neklesat pod určitou. Lednice Thetfor vestavné - Heureka. Poměrně velká aparatura absorpčních chladniček předurčuje velikost boxu, navíc s velkými proudovými odběry bez.


Kategorie Ledničky - bazar. Užitný objem mini lednice. U malé lednice je samozřejmě užitný objem omezený, i přesto tento parametr zůstává důležitý a odvíjí se především od počtu členů v domácnosti a životního stylu. Výhodou těchto chladniček je absence jakýchkoliv pohyblivých částí, tichý chod a možnost provozu na 12V DC, 220V AC a plyn.


V naší nabídce najdete rovněž lednice termoelektrické nebo kompresorové s napájecím napětím 24V DC (pro kamiony), a dle našich zkušeností se jedná o vhodnější řešení, než absorpční produkty. Nové, zánovní i repasované se zárukou. Malé i velké, jednodveřové i dvoudveřové, kompresorové i absorpční , monoklimatické, hotelové minibary.


Absorpční chlazení pracuje na principu, při kterém se plynné chladivo nejdříve pohlcuje a následně vypuzuje z pomocné kapaliny. Starší i novější typy, velmi zachovalé, do ubytoven, kolejí i domácností. Silný roztok amoniaku přichází z absorpční nádoby do varníku. Po zahřátí stoupají páry amoniaku vzhůru do kondenzátoru a slabý roztok amoniaku jde do trubice.


Absorpční lednice má hermeticky uzavřený, nízkotlaký systém a pohon chladiva v něm zabezpečuje rozdělování a slučování (absorbování) dvou rozdílných chemikálií, které se snadno oddělí zahřátím a samovolně spojují (při nižší teplotě). S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Dál potom putují rozdílnými částmi potrubního rozvodu a rozdílný.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů gastro lednice. Chladící kapacita -25st od okolní teploty Ledničku lze připojit na 12V, 230V, a hlavně na propan-butan. Bazar pro domácnost a volný čas, Novákových 2 Praha 8-Libeň, metro Palmovka. Ideální na kempování, chaty, chalupy,rybáře a všude tam kde není k dispozici elektřina.


Krásné lednice a mrazáky Zanussi, Whirlpool, Bosch, Candy atd. MEVA XC-42G je absorbční třícestná chladnička určená především pro všechny outdoorové nadšence. Repasované lednice , chladničky a mrazáky - záruka.


Bez problémů udrží potraviny v chladném stavu i mimo domácnost. Oceníte ji zejména v kempech, chatách či zahradních domcích. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prodam plynovou absorpční chladničku Elektrosvit 309. PB,s originálním návodem,nutná výměna těsnící gumy ve dveřích.


Fungovala leta na chatě bez problému,teď roky odložená,nevyužitá. Публикувай безплатно малки обяви.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky