čtvrtek 10. září 2015

Sir joseph bunda

Sir joseph bunda

Ultralehká pánská péřová bunda. Funkční, lehká, skladná a nepřehlédnutelná. Splňuje naše nároky na vysokou kvalitu a skvělý servis. Sir Joseph patří v Hanibalu ke stěžejním značkám. Tato funkční, lehká a skladná bunda je navržena tak, aby sloužila jako vrchní izolační vrstva v období jara, podzimu a začátku zimy, nebo jako vnitřní izolační vrstva v zimě.


Nová pánská péřová vesta určená pro zimní sporty i každodenní nošení ve městě představuje. Mezi speciality této firmy. Nová dětská péřová bunda je střihově přizpůsobena, aby dětem dopřála maximální volnost pohybu. Nejuniverzálnější zimní péřovka pro pánskou část populace vycházející z předešlého oblíbeného modelu Telur.


Sir přišel na trh se dvěma bundami z ultralehké minimalistické řady. Tato je ta teplejší z nich v dámském střihu. Stejně jako pánská varinata je vyráběna pouze ve variantě bez kapuce a ve dvou barevných variantách.


NOVÁ zimní bunda sir joseph , nikdy nenošená,TOP stav, metalická (kovová) barva, která dle světla háže odlesky a vypadá po každé trochu jinak. SIR JOSEPH Spike Hooded Man bunda Petrolejová. Neměla by chybět při každé akci a nezklame ani na běžné nošení. Jako záložní teplá vrstva místo fleecky nezabere téměř žádné místo a navíc ji můžete sbalit do kompresního sáčku, který je součástí bundy.


Takhle to vypadá když někdo dělá něco čemu rozumí a sám to používá. Vychytaný doplněk oblečení. Výhodné ceny bun rychlý a pohodlný nákup i bez registrace, to je nákup v našem eshopu.


Sir joseph bunda

Zcela nová bunda s izolací ze 1 Tyrolské vlny využívá možností nabízených přírodou. Nejteplejší sériově vyráběná bunda od Sira Josepha je opravdová specialita pro ty, kteří ví, co chtějí. Do nejvyšších pater zeměkoule, do odlehlých oblastí zemských pólů, d. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Táto funkčná, ľahká a skladná bunda je navrhnutá tak, aby slúžila ako vrchná izolačná vrstva v období jari, jesene a začiatku zimy, alebo ako vnútorná izolačná vrstva v zime. Díky jejímu technickému střihu, zateplené kapuci a H-kontstrukci komor. Peří je veterinárně testované a všechny uvedené. Unisex model z top řady Himalaya, který je v inovované podobě ryze expediční péřovou bundou určenou do nejnáročnějších a nejmrazivějších vysokohorských, polárních a arktických oblastí. Pohodový nákup i bez registrace.


Anatomsko oblikovani rokavi, zadnji podaljšan del in kompaktna tehnična kapuca, zagotavljajo toplo in udobno delovanje tudi v najzahtevnejših pogojih. Prodám zcela nové, nenošené bundy s vysačkou. Značka sir joseph , série Himalaya - Expedition Down Jacket. Bunda Vás udrží v teple až v -40°. Do veterného počasia sa výborne hodí aj dámska gore-texová bunda alebo ochranná membránová bunda.


Vyber si tú, ktorá sa ti viac hodí. Páperové bundy pre pánov nájdete v sekcií pánske páperové bundy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky