středa 9. září 2015

Plastový box ikea

Free Shipping Available. Potřebujete někam do příští sezóny uložit letní oblečení? Nebo schovat synovu fotbalovou výstroj do příštího tréninku?


Prohlédněte si naši nabídku úložných krabic a najděte všem věcem dočasný domov. A pokud chcete na první pohled vidět, co je uvnitř, můžete si vybrat průhlednou variantu.

IKEA - SAMLA, Krabice, transparentní, Pokud uložíte všechny drobnosti do krabic, snáze udržíte ve věcech pořádek a rychle najdete vše, co potřebujete. Krabice je z průhledného plastu, takže vždy snadno a rychle najdete to, co hledáte. Můžete doplnit víkem krabice SAMLA l, které se prodává zvlášť. Víko chrání obsah krabice a zároveň umožňuje postavit krabice na sebe.


Doporučeno pouze pro vnitřní použití. Plastový úložný box Omni Latch Box S. Díky průsvitnému provedení boxů budete mít dobrý přehled o tom, co máte uloženo v box.

Praktický odkládací box umožňuje pohodlně uložit vše, co chcete mít po ruce na vaší zahradě. Vyznačuje se velkou kapacitou, díky tomu se do něj vejde například - zahradní nářadí, polštáře nebo přikrývky. Jeho montáž je velmi jednoduchá a nevyžaduje žádné. Buy IKEA Plastic Home Storage Boxes and get the best deals at the lowest prices on eBay!


Barevné i průhledné boxy s víkem různých tvarů a velikostí do každé domácnosti, kanceláře, obchodu, školy i skladu. Organizér na laky na nehty Compactor – přihrádek, čirý plast. Odkapávač na boty s barevným vzorem - POSLEDNÍCH Kusů. Koš na prádlo XXL, zelený. Přehledně můžete uložit věci pod postel, do skříně nebo kamkoli jinam.


Praktický úložný box s vekom Art Deco značky Curver si obľúbite pre jeho moderný a nadčasový dizajn. Box vo veľkosti S možno využiť na uskladneniu najrôznejších predmetov a zachovať si tak doma dostatok voľného priestoru. Odolný plastový materiál umožňuje stavať škatule na seba. Zvládněte úklid na jedničku s plastovým boxem C Box CUBE. Uzavíratelné víko ochrání oblečení, boty i hračky od prachu.


Stohovatelnost a praktické skládání boxů na sebe umožní co nejlépe využít. Zahradní box na polstry uchová vaše polstry k zahradnímu nábytku čisté a suché po celé léto.

Představuje také praktické řešení, co se týče úklidu terasy po dlouhém dni stráveném venku. Když si navíc koupíte zahradní úložný box ve větší vělikosti, budete do něj moct rovněž rychle a snadno uklidit hračky a. KIS W Box L průhledný, víko šedé. Skladovací plastový box s víkem W Box L na kolečkách je ideální na hračky, oblečení, menší předměty a mnoho dalšího. JYSK vo forme e-mailu, ktorý obsahuje inšpiráciu, najnovšie ponuky, novinky a informácie o aktuálnych kampaniach vzťahujúcich sa na celý sortiment spoločnosti JYSK Slovensko.


Ideální také jako plastový box pod postel. Regálové zásobníky typu plastové nádobky najdou uplatnění na nářadí, šroubky, šrouby či jiné menší mastné i nemastné zboží ve skladu či v obchodě s drobným zbožím. Menší jsou vhodné jako plastové krabičky na součástky.


Všetky varianty (5) Tento produkt nie je momentálne k dispozícii. One of these items is unavailable. Dostupný počet na sklade ? Tento tovar nebude dostupný Pridať k poro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky