středa 16. září 2015

Váleček na těsto tupperware

Store Your Kitchen Essentials In Our Range Of Tupperware Products, Available Online Now! For Top Quality Products at Great Prices, Look No Further Than The Range. Váleček můžete plnit vodou pro snadné a robnoměrné vyválení těsta a můžete ho doplnit nástavci na váleček (4ks) pro vyválení těsta n požadovanou tloušťku. Obsahuje-li těsto kvasnice, nalijte do Válečku II teplou (nikoliv vařící) vodu. Do Válečku II vlijte vodu pokojové teploty, chcete-li na těsto přitlačit a usnadnit si tím rozválení.


Jedná-li se o tukové těsto , naplňte Váleček II ledovou vodou.

Nástavce na Váleček II jsou bezpečně spojeny s válecím povrchem Válečku. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Inzerát Váleček na těsto Tupperware s podložkou v okrese Plzeň-město, cena 500Kč, od PetrDobrak na Sbazar. Popis: Váleček na těsto Tupperware s originální podložkou. Vyválejte těsto Válečkem II, který naplňte studenou vodou a opatřete Nástavcem o tloušťce mm.


Moukou poprašte také těsto , aby se nelepilo. Silikonovou podložku s okrajem umístěte na mřížku z trouby.

Inzerát váleček na těsto Tupperware v okrese Brno-venkov, cena 200Kč, od eva. Popis: Prodám váleček na těsto plnitelný teplou nebo studenou vodou Tupperware. Snadno se umývá, lze ho mýt v myčce nádobí a je hygienický. Obsah Válečku II lze naplnit tekutinou. S nádobím TUPPERWARE si svou kuchyni vybavujete postupně, systematicky a hlavně na celý život, protože nádobí má doživotní záruku.


Nádobí nelze koupit v obchodě anebo anonymně na internetu. Nádobí se prodává formou osobní prezentace u Vás doma, kde Vám naše poradkyně pomůže s jeho výběrem a současně Vám ukáže. Kč (vč. DPH) Skladem Koupit Přidat k oblíbeným.


Skip navigation Sign in. K vymazávání a potírání. Rozměry válečku (8x49cm) jsou řešeny tak, aby bylo možno rozválet těsto přímo na plechu.


Váleček je z tvrzeného plastu, stejně tak jako všechny výrobky firmy Tupperware Navíc Vám firma Tupperware nabízí na všechny výrobky záruku 30let, takže pokud Vám váleček praskne, stačí mě kontaktovat a já Vám zařídím. Kynuté těsto rozdělíme na bochánky (cca 2g), které opět necháme vykynout. Bochánky přendáme na plech a rozválíme malým jednoručním válečkem (rozťapkáme) od středu až po kraje plechu na tenko. Ja si teda nemuzu vynachvalit plastovy valecek z tupperware.


Testo se na nej skoro nelepi. Mam i dreveny, ale ten od doby, co mam plastovy vubec nepouzivam. Ten „malirsky“ ja mam jen takovy maly a je dobry kdyz treba potrebuju dovalet testo do kraju primo na plechu.

Já mám už hodně roků váleček Tupperware , je plastový a pracuje se s ním dobře. Může se i naplnit vodou podle potřeby teplou nebo studenou. Jen mám občas problém uválet stejně silné těsto , ale to není problém ve válečku - spíš ve mně. Váleček od Tescomy neber - nic nevydrží - upadlo mi po krátké době držátko.


Manželka byla před několika lety na prezentaci výrobků Tupperware. Naštěstí se nechala nalákat pouze na koupi válečku, plněného vodou a modré podložky, na kterou se bez posypání moukou údajně těsto nemělo lepit. Váleček slouží dodnes, ale na podložku se těsto lepilo a navíc se po několika použitích zdeformovala. A´t už na ten kvásek,salámy, mísa na míchání - nahážu suroviny zatřepu,seškrábnu ze stran zatřepu a těsto vykyne nádherně. Teď k té rýži už je na to přímo výrobek.


Jestli máte některá zájem o ceník mohu zaslat na mejlíka. Stav zboží- nové, nepoužité.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky