středa 9. září 2015

Žehlící prkna vileda

Žehlící prkna vileda

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Žehlící prkna vileda

Proto si dáváme záležet na detailech, které vám usnadní práci. Vileda Viva Express COMFORT Plus žehlící prkno Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí 1x 3 Elektrické, 6. Velice komfortní žehlicí prkno s unikátní konstrukcí žehlicí plochy s metalickou vrstvou pro dokonalé a rychlé žehlení. Potahy na žehlicí prkna. Oblékněte své oblíbené žehlicí prkno libovolné značky do nového kvalitního oblečku.


Nový potah můžete vybírat z několika různých typů, vlastností a velikostí. Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací. Vileda kombinují kvalitní zpracování s originálním designem. Navrhována jsou tak, aby žehlení bylo co nejkomfortnější.


Žehlící prkna vileda

Vybírejte si Žehlicí prkna podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. K ještě větší stabilitě a bezpečnosti jsou nožičky prkna vybavena protiskluzovým povrchem. Samozřejmostí je v této kategorii i samostatná elektrická zásuvka. Pokud však žehlíte často nebo máte velkou rodinu a prádla máte hodně.


Má regulovatelnou výšku, stabilní pracovní plochu a je vhodné i pro parní žehličky. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Buy Vileda Household Cleaning Products and get the best deals.


Žehlící prkna vileda

Lehké a skladné žehlící prkno Vileda Express Smart Plus s vodící šňůrou pro žehličku a integrovanou zásuvkou pro pohodlné a bezpečné žehlení. Menší žehlící plocha a hmotnost prkna zaručuje snadnou manipulaci a výborné uskladnění! Extra velká žehlící plocha 1× cm. Variabilně nastavitelná výška: 74–cm.


Pohyblivý držák kabelu a elektrická zásuvka. Nepropustná metalizovaná vrstva potahu odrážející 1 tepla a páry zpět na prádlo, což urychluje žehlení. Prkno je výškově nastavitelné s odkládací plochou pro napařovací. Pro vyhodnocování návštěvnosti webových stánek a optimalizaci marketingových aktivit využíváme cookies. Používáním našich webových stránek s užitím cookies souhlasíte.


Více informací naleznete v Prohlášení o och. Z důvodu velkého počtu objednávek neprovádíme žádné změny v již uskutečněných objednávkách. Komfortní potah s metalickým povrchem na žehlící prkna. Metalický povrch odráží teplo a tím pomáhá urychlovat žehlení. Brabantia, určeno pro parní generátory.


Stabilní a pevná konstrukce, protiskluzová odkládací plocha, dětská pojistka. Rám mm, velikost prkna B, rozměry 1x cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky