středa 16. září 2015

Kvalitní kružítko

Kvalitní kružítko

Kružítko je při rýsování důležitá věc. Kvalitní kružítko bude školák používat i několik let. U nás najdete kružítka s ořezávačem, kružítka v pouzře a samozřejmě také náhradní tuhy do kružítka. V krabičce s náhradní tuhou v etuji.


Kvalitní kružítko

Snadné nastavení a manipulace. Velikost kružítka 1mm. Dokonalý tvar kruhu umožní kvalitní kružítko. Ať už v hodině geometrie nebo při technické práci využijete ty nejkvalitnější rýsovací potřeby.


Máme k dispozici i sady kružítek. UPOZORNĚNÍ: S ohledem na bezpečnost řidičů spedičních služeb a obsluhu výdejních míst Zásilkovny Vás žádáme o upřednostnění platby předem - proformafakturou. Klasické školní kružítko v blistru. V balení kusů, cena za Skladem, můžete mít 14.


Kvalitní kružítko

Sada obsahuje kružítko a náhradnú tuhu v malej plastovej tube. Profesionální kružítko z kvalitní kanadské výroby. Různé možnosti nastavení a ovládání.


Nabízíme i sady různých kružítek a dokoupit můžete také náhradní tuhy. V dnešní době jsem nenašla pořádně kvalitní kružítko. V nabídce máme také technická pera a rýsovací prkna. Vruty speciální) Hodnocení produktu:.


Po dobu trvání mimořádných opatření není možné platit kurýrovi v hotovosti - využijte prosím alternativní způsoby platby (kartou on-line, kartou řidiči nebo zálohovou fakturou). So Much More Than Just A Place To Sit, It Can Be An Extension Of Your Style. Lze vytvořit kružnici o průměru až 400mm. Dodáváno v krabičce s příslušenstvím a náhradními tuhami.


Ocelové kružítko - odpichovátko s ocelovými hroty k rýsování na plech. Výborná pomůcka k přesnému nanášení měr a rýsování. S aretací, kvalitní ocel, olejováno.


Kvalitní kružítko

Vyměnitelná tuha, kterou máme v nabídce. Stisknutím tlačítka rychle nahrubo nastavíte potřebný rozměr, upřesníte ho jemným doladěním pomocí kolečka. Inovované technické kružítko s kovovými rameny se skelným vláknem.


Vynikající pevnost, ergonomický úchop, ohebná ramena. Patentovaný koncept Stop System. Maximální průměr kružnice 3mm. Souprava obsahuje kružítko a balení s tuhou. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat.


Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). Kružidlo kovové s teleskopem je určené k rysování kružnic až do průměru 5mm automatickou tužkou nebo. Rychlostavitelné kružítko GRIP Design.


Jednoduché a rychlé nastavení ramen kružítka. Robustní vedení ozubených koleček v rýhované hlavě kružítka. Neklouzavé upevnění jehly a tuhy. Pro kruhy až do 3mm.


Včetně pouzdra s náhradními díly. Mezi rameny je namontován jemný stavěcí šroub, který slouží k nastavení vzdálenosti mezi hroty. Například při tesařských pracích na kulatině pro obkreslování spojů, při montážích, při usazování desek k různým profilům.


Hliníkové tělo kružítka s mosaznými seřizovacími šrouby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky