středa 9. září 2015

Čistící pěna při inkontinenci

Čistící pěna při inkontinenci

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tím minimalizuje i případné nežádoucí kožní projevy, které často vznikají při inkontinenci moči a stolice.


Čistící pěna při inkontinenci

H nenarušuje přirozený ochranný obal pokožky. Kdy používat čistící pěnu. Jakou kosmetiku při inkontinenci používat? Nejčastěji se k této péči používají vlhčené ubrousky nebo vlhké utěrky a čisticí pěna , které nahradí tekoucí vodu a na rozdíl od ní navíc chrání pokožku. Je vhodné je dále kombinovat s ochranným sprejem nebo ochranným krémem.


Ty dokážou vytvořit ochrannou vrstvu. Nedostatečná hygiena při inkontinenci může vyvolat infekci či zánět a tím vznik dekubitů. Pokožku je třeba pravidelně ošetřovat a použití vody je v tomto případě nevhodné. Výbornou pomůckou je čistící pěna.


Použití čistící pěny je snadné, a to i bez použití vody. Její složení je s pH a nenarušuje přirozených ochranný obal pokožky, nevysušuje ji a nedráždí. Při inkontinenci oceníte speciální kosmetiku. S pravidelnou hygienou pomůže pěna , na cestách zase oceníte vlhčené ubrousky. Zinková mast regeneruje kůži.


Sprej stačí protřepat, otočit dnem vzhůru. Mycí pěna ve spreji DERMAWED. Díky kreatinu spolehlivě chrání pokožku před škodlivými vnějšími vlivy a udržuje ji tak zdravější. MOLICARE Skin čisticí pěna při inkontinenci 4ml - Lékárna.


Čistící pěna při inkontinenci

Příjemná, lehká pěna , která se snadno roztírá a účinně. Vital kosmetická čistící pěna s panthenolem čistí silně znečištěné oblasti pokožky především při inkontinenci. Obsažené jemné čistící a zvláčňující látky chrání pokožku při častém používání.


Jednorázové podložky k ochraně lůžka a ložního prádla při inkontinenci. Díky svému složení spolehlivě chrání pokožku před škodlivými vnějšími vlivy a udržuje jí tak zdravější. Nechtěný únik moči, neboli inkontinence, může trápit nejen starší ženy a muže, ale také mladé lidi.


Při slabším úniku moči postačí speciální vložky, při silnějším úniku jsou vhodnější natahovací a plenkové kalhotky. Do lůžka je vhodné používat nepropustnou podložku. Tyto citlivé partie vyžadují speciální ochrannou péči a očistu. Profesionální čistící pěna je určena pro rychlé a jemné čištění pokožky při inkontinenci.


Obsahuje kreatin, který pomáhá chránit pokožku před škodlivými vnějšími vlivy. Pěna je velmi šetrná a obsahuje kreatinin, který o pokožku pečuje a chrání ji. Pro velmi účinné a snadné mytí pokožky celého těla a především intimních partií. Alternativa mýdla a vody. S ošetřujícími účinky aktivních složek.


Pěna nelepí a velmi zjemňuje pokožku a chrání při inkontinenci. Pěna má antibakteriální pH a obsahuje navíc neutralizér zápachu. Nahrazuje mýdlo s vodou.


Seni Care Čistící pěna 500ml Čistící a ošetřující tělová pěna s extraktem z oliv, panthenolem, betainem z cukrové řepy a lněným biokomplexem, obsah 5ml. Menalind Professional čistící pěna 400ml. Odkazy na odborné recenze.


Čistící pěna při inkontinenci

Kompletní informace k výběru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky