pátek 11. září 2015

Daruji myčku za odvoz

Levou (pár poliček, plný střed), střední (skleněná vitrína, police a místo pro menší televizi) a pravou (knihovnička v horní části, plná spodní část) a k tomu televizní stolek. Kombinovany sporak, plynovy s elektrickou troubou. Na opravu nebo na náhradní díly.


Pračka do poslední chvíle fungovala. Jde zapnout, jde i nastavit program. Po spuštění programu jde slyšet že čerpadlo sepne (ozve se cvaknutí čerpadla).


Dobrý den daruji myčku asi na náhradní díly a nebo na opravu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Myčky nádobí bazar: za odvoz. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Mrazák namrazuje, zapotřebí 1x za dní odmrazit. Daruji tuto lednici Gorenje za odvoz. Spodní dvířka od mrazáku zapotřebí lehce zdvinout při zavírání. Další závady na fotkách.


Nutno vyzvednout ve dvou. Nejlépe dnes nevím kdy tu zase budu. Inzerát Myčka za odvoz v okrese Hlavní město Praha, cena zadarmo, od 333Mustang na Sbazar.


Popis: Funkční myčka - daruji za odvoz. Ulomený spínací čudlík. DARUJI NEFUNČNÍ MYČKU ZA ODVOZ. Posunout inzerát Přidat do oblíbených. Mikrovlnná trouba za odvoz.


Kdo daruje začínajícímu elektrotechni. Zapomněli jste přístup k účtu? Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola. Bazoš - Inzerce, Bazar. Ostrava poprvé vybírá poplatky za odpad bez složenek Jakmile přišla složenka z magistrátu, lidé věděli, že musí zaplatit poplatek za odvoz komunálního odpadu.


Projděte si inzeráty daruji za odvoz na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Osm let stará, stále perfektně funkční. Chrudimské noviny vydávají denně novinky z Chrudimi a okolí. Potřebujete srovnat terén na zahradě?


Nabízíme jílovitou hlínu. Zeleninu jsme na ní pěstovat nezkoušeli, ale květiny, keře, jehličnany a tráva na ní rostou pěkně. Hhodná do garáže nebo po obnovení laku na chatu či do letní kuchyně.


K lince přidám mnoho věcí do kuchyně a do domác. Sekce Kuchyně - Nábytek bazar - řádková inzerce nábytku. Skříňka nízká (spodní díl knihovny) 140x40x6 knihovna 140x35x1vhodná k postavení na první skříňku, včetně 5xpolic, vyobrazeno rozebrané bez polic.


Lépe prodáš, lépe nakoupíš. Podívej se, co nového nabízí PLUS (při delším předplatném až půl roku zdarma).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky