středa 30. září 2015

Výdejní ohřívací pult

Jídelní výdejní pult - EKG L-S, vodní lázeň. Ohřívací pult je určen k umístění na pult. Je vybaven krycím pevnostním sklem.


Sklo se dodává ve stejném balení včetně držáků a bočnic na uchycení Sklo zakrývá čelní a vrchní stranu vodní lázně, z boků pak nerezové, plné úchyty. Celonerezové provedení, x vypouštěcí kohout, dolní police, nastavitelné nohy, x termostat, dolů police, krytovaná ze tří stran. Výdejní ohřevný pult MTP4. Nabízíme Vám kvalitní chladící zařízení, mezi které patří různé chladící vitríny, výrobníky ledu, výdejní chladící vozíky a další.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Chladící zařízení je důležité pro všechny gastronomické zařízení. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Hloubka GN může být až 2mm. Pult je vybaven vypouštěcími kohouty.


Napajení pultu je 2V~Hz. Přívod je zajištěn rovným kabelem o max. V tělese ohřívacího stolu pod nádobou je instalován plynový hořák. Ta se do výdejního pultu vkládají v nerezových gastronádobách (rozměry dle gastronormy). Akční nabídka PREMIUM - vyhřívané stoly a vozíky na výdej jídla.


Objednejte si rozměr, který Vám vyhovuje. Gastro bazar, výprodej;. Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.


Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ATYP - nerez - chlazený pult na nápoje - prodejní prostor s dechovou clonou - 2x infralampa. Nabízí individuální servis, hotelové vybavení aj. Postele bazar ve Vsetíně. Double Effect - MPO matrace.


Nerezový nábytek pro gastro - Výroba nábytku z nerezu pro velkokuchyně. Nerezové stoly, dřezy, mycí stoly, nerezové regály. Bravilor Bonamat - Dodáváme nápojovou techniku a příslušenství holandského výrobce Bravilor Bonamat. Koupím profi sporák, profi myčku, výdejní ohřívací pult , fritézu, robot, pizza pec, varný kotel, grilovací desku, gril na kuřata, výrobník ledu a. K zakoupení v obchodě Bambule již za 4Kč Skladem - dodání do dnů.


Prodej podobných produktů naleznete v sekci. Samotná vodní lázeň je celonerezová. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Služby v pohostinství: vana. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Tepelný infračervený most lze použít k zavěšení či ho můžeme postavit na výdejní desku. Prezentujte svým hostům jídlo v kvalitě jakou si zaslouží. Prohlédněte si aktuální inzeráty pult.


U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? This video is unavailable.


Prodám gastro vozík se zásobníkem Prodám výdejový pult Nerezová Prodáme větší množství kancelářského nábytku stoly, skříně nízké. Prodáváme chladicí vitrinu, prosklenou lednici, prosklený mražák, digitální váhu, nářezový stroj, varný kotel, smažicí pánev, pizza pec, robot, konvektomat, vodní lázeň, ohřívací vitrinu, výdejní teplý pult aj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky