úterý 29. září 2015

Silikonová forma na lívance

Díky čtyřmístné formě na volská oka vykouzlíte chutnou snídani během okamžiku. Upéct si lívance můžete jednoduše pomocí silikonové formy na lívance , která se položí rovnou do pánve. Výsledný tvar lívanců může být lístek, srdce nebo klasické kolečko. Základ je kvalitní forma.


Oblíbený model je silikonová forma na sedm lívanců, která má tvar koleček. Usmažíte v ní nejen lívance , ale také. Lívanečniková forma na lívanců. Ideální dárek do kuchyně!


Velmi jednoduchá příprava lívanců neb. Uľahčujú vyklápanie hotové bábovky aj umývanie po použití. Obsah formy sa vďaka silikónovému materiálu nepripáli ani nenalepí. Drobná silikonová forma na lívance či forma na volské oko je šikovným pomocníkem každého milovníka vaření. Díky formě na volské oko dosáhnete pravidelného tvaru každého lívance.


Silikonová forma na lívance

Ekonomická a praktická - môžete ľahko smažiť až kusy naraz, čo vám ušetrí čas. Možno myť ručne aj v umývačke riadu. Silikonová forma na lívance. Nebudou se vám ani při obracení trhat. Skvělé taky na vajíčka nebo bramboráčky!


Snadno a rychle vytvoříte úhledné lívance jeden jako druhý. Naráz uděláte až lívanečků na jedné pánvičce V prvním kroku položíte formu na pánvičku a nalejete těsto a počkáte až se. Tento silikonový lívanečník užijete jistě v každé domácnosti, kde jsou děti, a nebo pokud máte jen rádi snídaňové lívanečky. Detailní popis produktu. Díky této vychytávce si uděláte své lívance téměř bez práce.


Formu položíte na pánev, do každého tvořítka vyklepnete vejce, případně nalijete těsto na lívance. Pro snadné a zábavné pečení je tu silikonová forma od české značky Orion. Výhodou je, že není potřeba téměř žádný olej na vymazání a pečivo se stejně snadno vyklopí, těsto se to.


Tepelně odolná silikonová forma na lívance vyrobená z vysoce kvalitního hygienického silikonu vhodného pro potraviny. S tímto silikonovým lívanečníkem vytvoříte snadno a rychle ty nejlepší lívance pod sluncem. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání!


Silikonová forma na lívance

Připravte si snadno a rychle ty nejlepší lívance pod sluncem. This feature is not available right now. Please try again later. Je opatřena držadlem pro lepší manipulaci. Vnitřní rozměr formy je 5xcm.


Barva oranžová nebo hnědá dle aktuální skladové zásoby. Položte ji na pánev a do kruhů nalijte těsto nebo vejce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky