středa 30. září 2015

Porovnání praček

Pokud máte zájem o lepší možnost filtrace jednotlivých parametrů a větší množství ohodnocených produktů, vyzkoušejte také porovnání praček na našem novém portálu Vybero. Jelikož se jedná o spotřebič, který používáme téměř denně, je volba toho správného produktu důležitá. Navíc je koupě pračky poměrně velkou investicí, kterou je dobré důkladně promyslet.


Proto jsme pro vás připravili velké porovnání praček , které v současnosti můžete najít na českém trhu. To se netýká pouze provozních nákladů, ale i pořizovací investice.

Cena takových praček se pohybuje zhruba od sedmi a půl tisíce výše. Pro porovnání , cena nejlevnějších praček začíná asi na čtyřech a půl tisících. Otestovali jsme jak předem plněné, tak i vrchem plněné pračky. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat pračku. Test praček odhalil jako jednu z nejlepších automatických praček s předním plněním AEG ProSteam L7FBE48SC.


Jak recenze praček ukázala, výrobce ji osadil motorem Direct Drive s technologií Motion, který poskytuje tišší cho vyšší účinnost a výrazně méně vibruje. Jeho kvalitu dokládá i desetiletá záruka. Srovnání cen a porovnání parametrů Pračky.

Vyberte si zde Pračky dle požadovaných parametrů. U nás najdete nejlepší cenu nebo nejvhodnější obchod kde nakoupit. Z našeho testu praček jednoznačně doporučujeme: tyhle si nekupujte.


Raději zvažte navýšení rozpočtu, nebo mrkněte na bazarové pračky – nějaká let stará pračka AEG, nebo Miele v dobrém stavu by mohla být lepší varianta. Uvádíme hodnocení nejlepších praček dle německého Testberichte. N e jle pší pračky pod le německého. Výrobci navrhli také kombinace praček a sušiček v jednom. V tomto případě ušetříte prostor i čas, který byste strávili přeskládáváním prádla z jednoho přístroje do druhého, ale musíte počítat s vyšší spotřebou vody srovnatelnou s praním.


Kapacita na praní může být větší, než na sušení, takže pokud. Pokud jde o parametry, na které jsme se v našem porovnání zaměřili, sušičce Miele máme jen málo co vytknout. Jedinou slabinou je snad absence parních programů.


Jinak jde o úsporný model s vysokou efektivitou kondenzace a slušnou výbavou. Za cenu v řádech desítek tisíc korun bychom ale asi přece jen čekali něco víc. Neviete ako vybrať tú najlepšiu práčku?


Kompletné POROVNANIE a víťaza najdete TU. V aktuálním testu praček se dočtete, jak dobře perou či máchají.

Výrobky můžete třídit a řadit podle různých kritérií a vzájemně porovnávat. Automatické spotřebiče už dávno nezahrnují jen klasiku typu myček a praček. Robotický vysavač si s úklidem poradí za vás a zvládne přitom vysát i vytřít. Oproti klasickému vysavači bude mít i ten nejlépe hodnocený robotický vysavač nejistou pozici, na druhou stranu současné modely zvládnou vysávat psí chlupy.


Ušetřete za nákup praček. Ruční praní je minulostí a bez automatické pračky se neobejde žádná moderní domácnost. Pračky na první pohled většinou vypadají podobně, ve funkcích se ale často liší.


V naší databázi naleznete testy jak klasických předem plněných praček , tak úzkých praček , ale i praček kombinovaných se sušičkou. Porovnání cen a snadný nákup od autorizovaných prodejců – Heureka. Rychlý a bezproblémový nákup nejen počítačů a elektroniky – Alza. E-shop, kde lze zejména ve výprodejích pořídit opravdu výhodně – Mall. Spolehlivý a výhodný nákup produktů ze zahraničí – GearBest.


Stačí kliknout na ikonu vah v rozbalovací roletce tlačítka Koupit u zboží ve výpisu kategorie nebo přímo v jeho detailu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky