úterý 15. září 2015

Chladící podložka pod notebook test

Check Out Test on eBay. Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. Aktivní chladící podložky budou opravdu efektivní pouze v případě, že notebook saje vzduch zespodu, což je případ většiny strojů. U přístrojů, které nasávají vzduch například z boku, se podložka spíše mine účinkem.


Spodní lišta pro držení notebooku má sice rozměrné otvory, zapojení sluchátek nebo manipulace s porty na přední straně je však přesto velmi nepraktická. Do této kategorie možná patří i chladicí podložky pod notebooky, které se objevují v nabídce téměř každého výrobce chladičů. Proto je tu náš test , který má za úkol vybrat tu nejlepší a také zjistit, jak jsou tyto podložky vůbec účinné.


Termoelektrická chladící podložka pod notebook od Zalmanu: ventilátor vespod. Dost možná jde zatím jen o koncept nebo hrubý prototyp (Foto: Tom’s Hardware) Tato podložka tedy nebude sedět zdaleka každému notebooku a bude třeba ji vždy vyzkoušet. Protože je třeba, aby měla kontakt, tak dno šasi nesmí být konkávní ani. Pokud při práci na notebooku vyžadujete vyšší výkon a současně bezproblémový provoz, je vhodným příslušenstvím právě chladící podložka pod notebook. Pokud se rozhodnete k pořízení chladící podložky pod notebook , měli byste brát v potaz základní parametry.


Jde v první řadě o to, zda se rozhodnete pro pasivní. Chladící podložka pod notebook do úhlopříčky 1 1x 200mm tichý ventilátor, RGB podsvícení, možnost nastavení barvy a barevného módu, plynulá regulace otáček, horní kovová mřížka pro optimální proudění vzduchu, 750rpm, 23dBA, 425x315x42. Chladící stojan Trust GXT 2pro herní notebook s tichým, extra velkým a červené osvětleným ventilátorem. Podložky a stojany k n. Doufáme, že jsme vám pomohli nebo vás alespoň inspirovali při výběru nové chladící podložky pod notebook.


Pokud ano, budeme rádi za jakoukoliv zpětnou vazbu, zkušenost, recenzi, srovnání či hodnocení vámi zakoupeného produktu. Učinit tak můžete v komentářích, níže na této stránce. Proč utrácet za podložku pod notebook , když má vlastní fungující chlazení? Chladící systémy v noteboocích jsou kompromisem mezi efektivním chlazením a nízkou hmotností, příp.


Its cooling performance was outstanding, its mobility acceptable and I also liked the quality of this product. Chladiaca podložka pod notebook – do uhlopriečky 1 1× 200mm tichý ventilátor, RGB podsvietenie, možnosť nastavenia farby a farebného módu, plynulá regulácia otáčok, horná kovová mriežka na optimálne prúdenie vzduchu, 750rpm, 23dB, 425×315×42. Dominantní část plochy, pro uložení notebooku, tvoří perforovaný plech. Chladicí podložka Zalman ZM-NCje vyrobena převážně z černého plastu. Rozměry celé plochy, pro uložení notebooku, souhlasí s uvedenými výrobcem, 3x 3mm.


Tloušťka okraje plastu po obvodu odkládací desky je mm, při tlaku prstem v. Pokročilá chladící podložka obsahující pozici pro Serial ATA disk první nebo druhé generace. Jednoduše s ní rozšíříte kapacitu vašeho notebooku. K dispozici máte také USB hub s trojicí výstupních portů.


Jedná se o chladící podložku, takže samozřejmě perfektně chladí notebook. Stará se o to dvojice ventilátorů s. Přicházel k nám číšník chladící víno v ledu. Musím ale podotknout, že přes ventilátory v notebooku nebyl prakticky slyšet.


Měřič hladiny hluku Voltcraft SL1odhalil, že chladící podložka je přibližně o dvě třetiny tišší než boxovaný chladič stolního počítače a vydává o polovinu méně hluku než běžný notebook. Druhý je koeficient schopnosti zchladit notebook. Ventilátor dosahoval při provozu. Po dvouhodinové konstantní zátěži notebooku (přehráváním filmu) bez chladící podložky byly změřeny a zapsány teploty procesoru, základní desky a spodní strany notebooku - protože byly teploty vždy trochu rozdílné, před každým testováním byly změřeny nové.


Giftwow, u kterého si můžete tento výrobek ihned zakoupit za 1Kč. Nebyli jsme však příliš spokojeni s jejím hlavním účelem, a sice chlazením. Jak jsme nicméně uvedli výše, chladicí.


Regulace otáček ventilátoru funguje v rozmezí od 6do 7otáček za minutu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky