středa 9. září 2015

Lázně lednice procedury

Lázně lednice procedury

Lázeňský dům Perla je moderní rehabilitační zařízení v těsné blízkosti zámecké zahrady poskytuje komplexní léčebné a rehabilitační služby, využívající účinků přírodní jodobromové minerální vody, která blahodárně působí na pohybový a oběhový systém, na neurologické nemoci, ale i na gynekologické potíže a stavy po popáleninách. Champagne speciál - se skládá ze šampaňské koupele, šampaňského pohlazení těla, masky „CHAMPAGNE“ a závěrečné péče Champagne speciál pak navíc. Základem léčebných zdrojů lednických lázní je jodová mořská voda, která je svým obsahem jódu jednou z nejkvalitnějších svého druhu v Evropě.


Po zahájení léčebného pobytu Vám na základě vstupní prohlídky lékař navrhne vhodnou a účinnou kombinaci jednotlivých léčebných procedur. Vybírat můžete z masáží, zábalů či léčivých. V nejjižnějším cípu jihomoravského kraje,.


Tato léčba je zaměřena především na pohybový a oběhový systém, na neurologické. SPA RESORT LEDNICE , to jsou skvělé služby na skvělém místě! Lednice - perla jižní Moravy. Resort nabízí komfortní ubytování ve prostorných pokojích, apartmá a luxusním Knížecím apartmá.


Hotel je vybaven komplexním balneoprovozem, který nabízí širokou nabídku léčebných a wellness procedur, restaurací se zimní zahradou, kavárnou a školící místností. I ten nejnáročnější klient. Jodobromové koupele mají také preventivní, regenerační a omlazující účinky.


Moje oblíbené lázně je funkce, která Vám umožní odeslat poptávku nebo dotaz do několika lázeňských zařízení najednou. Jednoduše označte lázně , které Vás zaujaly hvězdičkou. Přijeďte k nám a poznejte jejich rozmanitost.


Lázeňské město leží v malebném údolí chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Všem samoplátcům, bude nabídnuta možnost přeobjednání termínu k nástupu na pobyt, zrušení pobytu proběhne bez stornopoplatků korespondenčně. Děkujeme za pochopení a Vaši podporu. Objekt se nachází na kraji obce v sousedství zámecké zahrady u komunikace směřující na Břeclav.


Sign in to like videos, comment, and subscribe. Léčebné pobyty, včetně ubytování, stravování a individuální lázeňské péče, nepodléhají DPH. Za léčebný pobyt je považován pobyt se vstupním lékařským vyšetřením, na jehož základě jsou lázeňským lékařem určeny léčebné procedury. Vás místní přírodní jodobromové minerální prameny, které mají příznivé účinky na oběhový systém, neurologický systém a pohybový. Je také významnou vinařskou oblastí.


Zámek patří mezi nejkrásnější komplexy v České republice. Pokud byste rádi obdarovali své blízké nebo kamarády dárkovým poukazem, tak není nic jednoduššího. U každého pobytu je tlačítko objednat a následný formulář k pobytu.


Do něj vepíšete obdarované osoby, ale pozor - nezapomeňte uvést kontakt na sebe :-). Dále si v Lázních Aurora můžete vychutnat bylinné, uhličité či perličkové koupele, vířivé lázně horních a dolních končetin, skotské střiky, elektroléčebné a světloléčebné procedury , pohybové terapie, masáže, parafínové zábaly, kryoterapie, akupunktura, inhalace, oxygenoterapie, plynové injekce, floating. Hlavním přírodním léčivým zdrojem je jodobromová minerální voda, která je svým obsahem jodu jedna z nejkvalitnějších svého druhu v Evropě a svým. Pokoje jsou k dispozici v den nástupu od 11. Lázeňské procedury jsou skvělé nejen pro odpočinek a relaxaci, často vám mohou pomoci také při léčbě nejrůznějších onemocnění, kloubů a zlepšit váš zdravotní stav.


Jak do lázní přes pojišťovnu? Prostudujte si postup, jak si vyřídit lázně přes pojišťovnu. Pokud vás čeká operace spojená s implantací umělého kloubu, přečtěte si naše doporučení, která vám pomohou s efektivní a rychlou rehabilitací a návratem do běžného života. Lázně nabízejí komfortní ubytování ve dvoulůžkových pokojích a apartmánech s příslušenstvím s celkovou kapacitou lůžek.


Hosté mají k dispozici restauraci, kavárnu s venkovní terasou, zasedací místnost pro osob, internetový koutek, prostornou tělocvičnu, fitcentrum, saunu a bazén s vířivkou a protiproudem. Bezbariérový přístup je zabezpečen do všech. Ubytování v lázeňském domě Perla s polopenzí a program.


Konstantinovy lázně nabízejí širokou škálu léčebných procedur se zaměřením na kardiovaskulární onemocnění. Zároveň disponují relaxačním bazénem s příjemně prohřátou vodou a vlastním saunovým světem vybaveným několika druhy saun. Pro aktivnější klienty nabízí například širokou škálu nordic walking tras.


Místní lázeňské domy jsou obklopené spoustou zeleně, nabízejí kryté kolonády, vlídné prostředí a čistý vzduch přispívají k nezapomenutelnému zážitku každého návštěvníka lázní. Rádi bychom poděkovali za nádherný víken který jsme ve vašich lázních nyní prožili.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky