pondělí 14. září 2015

Kouzelnická sada pavla kožíška

Kč fotografie s autogramem Pavla Kožíška , kouzelnická visačka na dveře a DVD Škola kouzel a magie ZDARMA! Doprava zdarma platí pouze v rámci České republiky. ZLATÁ EDICE PAVLA KOŽÍŠKA. Kouzelnická sada - 150x.


Mistr světa ze Světového poháru bavičů Populární a nejúspěšnější český kouzelník s bohatými zahraničními zkušenostmi. Záruka špičkové kvality, originálního a všestranného repertoáru pro každou společenskou příležitost. Překvapí a především pobaví diváky od menších vystoupení, představení pro děti až po velkolepou a strhující. KOUZELNICKÝ KURZ PAVLA KOŽÍŠKA ON-LINE.


Naučte se snadno krok za krokem naprosto překvapující, neskutečně efektní, zábavná a přitom na předvedení velice jednoduchá kouzla, která se zvládnete naučit doslova během několika minut. On-line deník Sedmička. Udělejte radost svým dětem! Mistrovské a skvělé kouzlo v okamžiku!


Díky kouzelnické sadě se staneš profesionálním mistrem magie! Předveď pozoruhodné spojení kovových profi kroužků nebo brilantní umění s míčky jako. Nauč se čarovat a staň se opravdovým kouzelníkem!


Tebe připravili ve spolupráci s naším nejúspěšnějším iluzionistou Pavlem Kožíškem. Vás zavede do jinak přísně střeženého zákulisí světa kouzel a triků. Pavel Kožíšek v průběhu tábora každý den na facebooku osobně informuje o aktuálním dění a aktivně komunikuje s rodiči. Každý účastník bude na závěr tábora slavnostně pasován na kouzelníka, složí kouzelnickou přísahu a obdrží od Pavla Kožíška certifikát o absolvování kouzelnického kurzu. Ta nová sada pro učně II vypadá moc dobře a za super cenu, my máme tu.


Nová kouzelnická sada pro učně II s instruktážní knihou a popisem krok za krokem. Sada Hororová magie obsahuje řadu unikátních triků, které jen tak nikde neuvidíte. Díky promyšleným rekvizitám a skvěle propracovaným návodům je zvládnete bez náročné přípravy a snadno je nacvičíte tak, abyste působili jako naprostí.


Naprostá novinka pro malé i pokročilejší mágy od nejúspěšnějšího českého profesionálního kouzelníka, Pavla Kožíška , je konečně tady! Soutěž o kouzelnické sady Pavla Kožíška - Zábava. Exkluzivní kouzelnická sada je určena pro děti od osmi let“, představil novinku Pavel Kožíšek. S touto limitovanou edicí kouzelnických rekvizit mohou mladí kouzelníci předvést neuvěřitelná a přitom na provedení velice jednoduchá kouzla.


Kouzelnická sada pavla kožíška

Naučí se pozoruhodné spojení kovových kroužků, promění čistý papír v. S těmito kouzelnickými rekvizitami mohou mladí kouzelníci předvést neuvěřitelná a přitom na provedení velice jednoduchá kouzla. Naučíte se čarovat a stanete se opravdovými kouzelníky! Naše Škola kouzel a její kouzelnické rekvizity jsou určené všem malým i velkým, kteří rádi pobaví své přátele a. Na křtu kouzelnické sady Pavla Kožíška bylo pořádně veselo.


Jako malý kluk se s čarodějnickým pařátem vyřádil Václav Vydra, který přítomné pobavil vtipnou hereckou kreací. Vašek je jako Fantomas“, konstatoval Pavel Kožíšek na adresu oblíbeného herce, který sice jako správný profesionál dorazil na akci včas. Dáda Patrasová propadla kartám, Eva Decastelo levitovala, Hanka Mašlíková skončila jenom jako inventární číslo a Václav Upír Krejčí se bude živit zakázaným hazardem. Všichni přítomní se náramně bavili.


Od našeho známého kouzelníka Pavla Kožíška máme pro všechny malé kouzelníky a kouzelnice skvělou sadu kouzel síla mysli. Sada kouzel z řady Fantastická magie. Vezměte své ratolesti na skvělou magickou show Pavla Kožíška do Divadla kouzel.


Vybírat můžete ze čtyř různých představení o délce cca minut, které jsou vhodné pro děti již od let. Potom ho se stoprocentní jistotou potěší tato kreativní kouzelnická sada Síla Mysli. Uvnitř objeví spoustu kouzelnických triků, které se pomocí návodu snadno naučí každý malý kouzelnický učeň. Známý český kouzelník Pavel Kožíšek vám ukáže například čtení myšlenek, nevídané pohybování s předměty či.


Magie – kouzelnická sada těch nejvulgárnějších a nejodpornějších triků, které vyvolají nečekané reakce a budou jistě úspěšné u tvých kamarádů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky