pátek 25. září 2015

Opravy praček praha

Opravy Vašich praček vykonávám vždy ve Vašem volném čase, odpoledne a večer. Nejdéle do druhého dne a vždy ihned u Vás na místě. Na vykonanou opravu vydávám doklad s vyznačenou plnou zárukou a pro důchodce uplatňuji slevu na práci. Provádíme opravy praček téměř všech značek.


Na našich stránkách najdete rady a typy jak postupovat v případě poruchy pračky. Opravy praček , myček, sušiček servis: Většina oprav se provádí v bytě zákazníků. Oprava je dokončena při první návštěvě.


Ve složitějších případech je po dohodě se zákazníkem možná oprava dílenská. Nejčastěji se jedná o závady vykazující nepravidelnost. Zákazník je dopředu vždy seznámen s předběžnou.


Možnost online objednání. Domluvíme si s Vámi nejbližší volný termín dle Vašeho přání. Praha a okolí od 50kč.


Zajišťujeme také opravy u větších organizací - divadla, školky, hotely atd. Volejte pište kdykoli, jsme tu pro Vás! Pračky opravujeme v Praze už let.


Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Příjem spotřebičů do opravy je možný pouze na adrese zákazníka, kde spotřebič, po uhrazení částky za. Pokazila se Vám pračka a potřebujete ji rychle spravit či poradit, zda by se Vám nevyplatilo koupit pračku novou?


Nabízíme opravy praček , myček, chladniček, mrazniček a dalších domácích a kuchyňských spotřebičů. Po zadání opravy , Vás bude telefonicky kontaktovat náš operátor, který s vámi potvrdí termín opravy. Porouchala se vám pračka, myčka či sušička? Telefonicky s vámi domluvíme termín opravy tak, aby Vaše pračka byla opravena v co nejkratší době a dle Vašich časových možností. Na provedenou opravu vždy vystavíme doklad.


Při předložení tohoto dokladu při naší příští návštěvě u Vás Vám bude. Naše firma je zaměřená na pozáruční servis, opravy , montáže a pravidelné kontroly praček , myček, sporáků, pečících trub a SKD – sklokeramických varných desek. V přehledu značek se podívejte, zda na Vašem modelu spotřebiče daného výrobce provádíme servis. Zaměřujeme se zejména na opravy praček a opravy myček, ale opravujeme také elektrické sporáky, mikrovlnné trouby, bojlery a další elektrospotřebiče v domácnosti či na zahradě. K dnes stovkám modelů praček existuje množství různých náhradních dílů, navíc s cenami se měnícími.


To znamená, že: - je-li při opravě třeba vyměnit náhradní díl, na místě Vás seznámím s jeho cenou dle aktuálního ceníku. Pro objednání opravy volejte kdykoliv mezi 10. Pracovní den předem odpoledne upřesňujeme rozmezí dvou hodin, kdy přijede technik a je třeba zůstat doma. Chcete získat kvalitní opravu pračky (myčka, sušička atd.) v Praze, chcete profesionálního opraváře, který váš problém rychle a efektivně vyřeší? Nabízíme kvalitní a levné opravy praček v Praze a okolí všech značek.


Máme vlastní sklad originálních náhradních dílů. Poskytujeme kompletní servis. Nabízíme odvoz starého spotřebiče a zprovoznění nové pračky, myčky nebo sušič.


Levné opravy praček všech značek. Opravář praček , se kterým budete spokojeni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky