čtvrtek 10. září 2015

Parní odšťavňovač recepty

Ty totiž zničí vysoká teplota. Vypadá podobně jako hrnec na zavařování, ale místo kompotů a marmelád produkuje sladkou a voňavou ovocnou šťávu. Pitný režim je velmi důležitý a každý z nás by si měl dávat velký pozor, jaké tekutiny do svého organismu dostává. Především sycené šťávy ze supermarketů a přeslazené džusy mohou naše zdraví postupně doslova zdevastovat! Nejen proto je odšťavňovač vhodný i do rodin s dětmi a všude tam, kde panuje zdravý životní styl, či si jen čas od času chtějí pochutnat na skvělé šťávě.


Proto, aby se parní hrnec v domácnosti co nejvíc používal, není ani tak důležité mít konkrétní recepty , ale pochopit princip a výhody vaření v něm.

Pak není parní hrnec zbytečnou investicí. Pokrmy z parního hrnce jsou chutné, zdravé, plné vitamínů a jejich příprava je snadná a rychlá. Podrobný návod k obsluze obsahující recepty pro vaření v páře.


Parní hrnec a vše o něm. Tento celonerezový hrnec je možné využít také jako odšťavňovač. Vyzkoušejte osvědčenou tradiční metodu odšťavňování, zkombinovanou s kvalitou a. Připravujte si ze sezónních plodů zdravé a chutné šťávy!


Poradíme vám, co se hodí do odšťavňovače uprostřed horkého léta a čím svému tělu prospějete v zimním období chřipek.

Při přípravě jídel můžete používat libovolný počet těchto nástavců (dle charakteru pokrmu a počtu porcí). Nejlepsi recepty pro parni hrnec produktů PHILIPS AVENT - Nádoby pro parní hrnec a mixér 4vSCF8Nádoby pro parní hrnec s mixérem 4vna přípravu zdravé dětské stravy, 2ks (1x120ml, 1x240ml) na uskladnění stravy. Jednoduchá výživná jídla pro děti - stačí otočit nádobu - vařte v páře, mixujte, roz. Multifunkční parní trouba rozšíří vaše kuchařské možnosti. Abyste se s novou troubou mohli lépe seznámit a vyzkoušet její funkce, můžete se inspirovat v kuchařce, kterou si můžete ZDARMA stáhnout v našem formuláři.


Najdete v ní originální recepty na předkrmy, hlavní chody i dezerty, abyste mohli připravit skvělé kompletní menu. Díky parním troubám se stanete v kuchyni úplnými kouzelníky, protože pokrmy z parní trouby jsou svátkem pro smysly. Během přípravy v páře neleží potraviny ve vodě, takže se nemohou vyluhovat a tím pádem vitamíny, minerální látky a chuť zůstávají zachovány, čímž je zachována i maximální kvalita a chuť pokrmů. Dobrý den - už jsem to tady psal jednou - žádné speciální recepty nejsou potřeba.


Prostě vařte jak jste zvyklá - maso marinujte a vložte do páry a vařte doměkka. Zelenina to samé jako když vaříte ve vodě. Některé věci se vaří déle, některé rychleji - ale vždycky to chutná mnohem lépe a zdravěji. Do parní nádoby dáme maximální množství vody (až po rysku) a na první patro parního hrnce položíme okořeněné maso.


Druhé patro zaplníme osolenými, na tenké plátky nakrájenými brambory. Zapneme časovač na minut a po dokončení programu přidáme osolenou mraženou zeleninu. Nastavíme dalších minut a po.


Během krátké chvíle dokáže zpracovat ovoce, zeleninu a další dobroty. Odšťavňovač je šikovný a zdravý spotřebič do každé domácnosti.

Velký test odšťavňovačů porovnal a vybral nejlepší odstředivé a šnekové odšťavňovače. Každý může přidat vlastní recept. Já parní hrnec mám a vařím v něm dost často.


Ale já už předtím často používala pařáček, takže parní hrnec od Ježíška byl super dárek a usnadnění vaření. Chcete si doma pochutnat na dokonalých lahůdkách jako z těch nejlepších restaurací? Recepty od Antonína Bradáče. Pára vám pomůže posunout vaše vaření na novou úroveň.


V multifunkční parní troubě připravíte to nejlepší maso se zlatavou kůrkou, dokonale křupavé a nadýchané pečivo i lahodné plněné knedlíky. Typický parní hrnec je vybavený časovačem, takže po nastavené době dojde k automatickému vypnutí. S odloženým startem si pak snadno naplánujete vaření dle potřeby.


Některé parní hrnce jsou vybaveny několika nádobami na vaření, snadno tak v jednom kroku připravíte hlavní jídlo, předkrm i přílohu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky