středa 16. září 2015

Elektrické struhadlo moulinex fresh express

Looking For Great Deals? Save Money with eBay Deals. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Start Making Money Today.

Million Shoppers Want to Buy. Shop Everything you Need on eBay! Zvládne nejen strouhání, ale i krouhání a krájení, a to i tvrdého sýru. Dále je velmi praktický, jelikož se díky malým rozměrům vejde do každé kuchyně.


Zamilujete si jeho kompaktní rozměry a širokou škálu funkcí, které dokáže zastoupit. Díky pěti nástavcům si poradí s jemným i hrubým strouháním, tenkými plátky, těstem na bramboráky. Kč (e-shopů) Porkert č.

Praktický kuchynský robot MOULINEX DJ756GFresh Expres je šikovným pomocníkom každej starostlivej gazdinky, ktorá si potrpí na dokonalú prípravu čerstvých zeleninových jedál.

Moulinex DJ756G Fresh Express Plus. Prednosťou kuchynského robota MOULINEX DJ756GFresh Expres je mnohostranné využitie. S nástavcami, ktoré sú jeho súčasťou, si hravo poradíte s prípravou obložených mís či zeleninových. Strúhajte s dokonalou ľahkosťou!


Zvládne nielen strúhanie, ale aj strúhanie a krájanie, a to aj tvrdého syra. TEFAL FRESH EXPRESS PLUS MB756G31. Klíčové vlastnostiKráječ a strouhač Tefal Fresh Express Plus MB756Gje přesně tím elektrickým struhadlem, které by si v kuchyni přál nejeden domácí kuchař. Nejen, že ovoce, zeleninu nebo třeba i sýr.


Tento mixér, nebo-li elektrické struhadlo má bubínků pro funkcí. Hravě zvládne hrubé i jemné strouhání, tenké plátky a krájení. Jak vybrat elektrické struhadlo ? Určuje spotřebu elektrické energie, ale má také přímý vliv na výkon struhadla.


U běžných modelů by příkon neměl klesnout pod 1W, výkonnější přístroje pak disponují příkonem v rozpětí od 2do 2W. Příkon elektrických struhadel. Extra výkonná elektrická struhadla s.

Foods tested Carrot Zucchini Cucumber Onion Capsicum Cheese Potato Almonds Let me know your impression of the device in the feedback below! Struhadlo MOULINEX DJ756GFresh Express Návody a dokumenty Stylové struhadlo s širokým využitím, strouhacích bubínků pro hrubé a jemné strouhání, tenké krájení, na bramboráky a na sýr, rozdílné barvy struhadel pro snadné rozlišení, příkon 1W, všechny plastové části omyvatelné, prostor pro přívodní kabel. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Ve výbavě má navíc nástavec na bramboráky. Jednodušší život se strouhačem.


Náš sortiment FRESH EXPRESS zjednodušuje a urýchľuje každodennú konzumáciu zeleniny. Umožňuje pohodlne strúhať, krájať, rezať na kocky a iné. Fresh Express si bez problémov nájde miesto na kuchynskom pulte vďaka svojim kompaktným rozmerom a štýlovému vzhľadu.


Od základného krájania po.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky