úterý 22. září 2015

Parní čistič clatronic dr 2930

Ruční parní čistič do domácnosti Clatronic. Vytváří vysoký tlak až 5bar. Má v sobě integrovánu ochranu proti přehřátí a přetlaku, což z něj činí bezpečného pomocníka při úklidu nejen v domácnosti.


Velmi dlouhá přívodní šňůra (5m) umožňuje. Díky vícedílnému setu nástavců je tento čistič připraven odstraňovat nečistoty různého druhu. Je ideální na čištění sporáků, drážek na karosériích aut nebo koupelen.


Na odstraňování nečistot z. Steam cleaner Genius purity of the home. Steamer for home or manual steam generator. Rôznymi nadstavcami si môžete napríklad vyčistiť okna ale aj poťahy. Veškeré informace o produktu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Dezinfikuje a odmašťuje při 100°C, tlak páry 3. Vybavení Tlak páry barů Nádržka cca. Vlastnosti Ochrana proti přetlaku Ochrana proti přehřátí Vč.


Nevyužity,parkrat použity. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Všetky informácie o produkte. Děkuji Děkuji Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních dnů neodpověděl. Praktický parný čistič na čistenie alebo dezinfekciu pri 1deg;C pomocou pary. Tlak pary je až baru, vďaka nadstavcom môžete pohodlne čistiť okná aj napríklad poťahy, samozrejmosťou je ochrana proti pretlaku a prehriatiu. Oznamujeme, že naše prodejna výpočetní techniky v Kravařích, je v provozu se změněnou otevírací dobou.


Nástavec univerzálni pro parní čistič CLATRONIC. Teleskopická trubka k parnímu mopu DR. Postrážte si pokles ceny produktu zadaním svojej e-mailovej adresy a ceny. Akonáhle cena produktu klesne pod Vami stanovenú hranicu, pošleme Vám e-mail. Různými nástavci si můžete například vyčistit okna ale i potahy.


Naproti očekávání ale není horší než přístroje s cenou daleko vyšší. Pro práci využívá 2ml vody, kterou ohřeje během chvilky na 1°C a sadou nástavců aplikuje dle potřeby bodově, na plochu i. Aktuálně nejsou k dispozici žádné dokumenty. Vodní pára odstraní z ošetřeného povrchu také bakterie a plísně. Jedná se o velmi účinnou dezinfekci, při které nepoužijete jedinou kapku chemického pro.


Okrem dôkladného očistenia povrchu prístroj docieli aj účinnú dezinfekciu pri teplote 100° C. Vďaka bohatému príslušenstvu si poradí naozaj s každým povrchom od dreveného nábytku, cez sklo, steny a podlahy, až po čalúnenie. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Prodám používaný parní čistič Silver Crest z LIDLu, včetně všech dílů a manuálu, všechny díly v pořádku, jen malá štětka je odrbaná. Prodávám z důvodu nepoužívání, zabírá místo ve skříni.


Původní cena 49- Osobní odběr Praha Zásilkovna, Česká pošta dle příslušného tarifu. Kdy se hodí ruční, kdy mop a kdy pojízdný? Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat parní čistič.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky