čtvrtek 24. září 2015

Ccbs 5154x

This shopping feature will continue to load items when the Enter key is pressed. In order to navigate out of this carousel please use your heading shortcut key to navigate to the next or previous heading. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Extra Garancia Standard. A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok kínálatából. Nadčasový dizajn v nerezovej farbe Inox style je doplnený zapusteným madlom, ktoré poskytuje pohodlné otváranie.


Vďaka zámene závesu dverí, môžete spotrebič umiestniť tam, kam potrebujete. Ennek köszönhetően jelentősen csökkenti a kiadásokat. Středně velká kombinovaná lednice s mrazákem od známého výrobce.


Je velmi oblíbená především díky výborné ceně. Nadčasový design v nerezové barvě Inox style je doplněn zapuštěným madlem, které poskytuje pohodlné otevírání. Jej celkový objem je 1litrov. Pre pohodlné otváranie je umiestnené praktické zabudované madlo. Svojim prevedením a nenáročným dizajnom nenaruší celkový dizajn miestnosti a bez problémov sa do nej zmestí váš rodinný.


A hűtőtér pedig szintén tágas, akár egy nagy család élelmiszeradagja is elfér benne. Product fiche pursuant to Delegated Regulation (EU) no. Jedná sa teda o spotrebič, ktorý.


Cookie lietošanas noteikumi. Jūs piekrītat šiem lietošanas noteikumus. SIA TehEksperts veic visas darbības, lai maksimāli nodrošinātu lapas drošu pārlūkošanu un aizsargātu ikviena lietotāja datus. Chcete vedieť, či je cena 3€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie?


Chladnička je vybavená kompresorom a. Všetky informácie o produkte. Dotazy od ostatních zákazníků a odpovědi od našich odborníků přehledně na jednom. Vestavěné trouby, lednice a další najdete na webu Superspotřebiče. Kupte si textový odkaz na této pozici!


Lednička je nezbytným vybavením každé domácnosti. Volně stojící kombinovaná chladnička s celkovým objemem 1l. Objem chladničky 1l vystačí pro tříčlennou domácnost stejně, jako mrazák s objemem l. Szerezze be Bosch vezeték nélküli porszívóját most pénzvisszatérítéssel! Nem kell mást tennie, mint a promócióban résztvevő Bosch készülékek közül vásárolnia egyet és saját, valamint a készülék adataival regisztrálnia a Bosch honlapján.


Pravidelné akcie a zľavy na príslušenstvo pre CANDY. Tento model kombinovanej voľne stojacej chladničky s mrazničkou vám ušetrí značné financie vášho rodinného rozpočtu. Produkt bol úspešne pridaný do vášho nákupného košíka Množstvo. Adatvédelmi tájékoztató 1. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky