úterý 29. září 2015

Fiskars hrábě solid m na listí komplet

Free Shipping Available. Robustní a lehké hrábě Solid L jsou skvělým pomocníkem při práci na zahradě. Násada se prodává zvlášť, a. Lehká hliníková násada a odolné plastové prsty jsou dokonale stvořené k hrabání listí a trávy, aniž by docházelo k jejich zachytávání v mezerách mezi jednotlivými prsty. Hrábě najdou svoje využití na menších pracovních plochách nebo na malých okrasných záhoncích. Kvalitní hrábě vyrobené pro práci na nenáročné travnaté povrchy.


Odolné plastové prsty hrábí se skvěle hodí pro hrabání a úklid každé zahrady, přičemž Vám tito společníci budou sloužit po dlouhé roky. Hrábě vycházejí z řady lehkého zahradního nářadí, vyrobeného z pevného, odlehčeného materiálu. Jsou vyrobeny z kvalitního velmi pevného plastu a jsou až neuvěřitelně pevné a díky tomu prakticky. Prodloužená záruka let na zahradní nářadí.


FISKARS Hrable SOLID L na lístie, komplet. Pokud chcete mít krásně shrabanou zahradu, tak. Dál už hledat nemusíte! Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Hrábě jsou také vynikající k přípravě záhonů. Hrábě se jednoduše a rychle upevní na násadu. Toto funkční nářadí má působivě lehký design, který udělá z hrabání listí a trávy zábavu. Hrábě na listí Solid XL jsou praktický lehký nástroj s hliníkovou násadou a extra širokou čepelí hrábí (cm). Jsou vhodné pro… 4Kč – 6Kč v obchodech Porovnat ceny.


Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Porovnání cen fiskars hrabe solid , srovnání cen fiskars hrabe solid na portálu HLEDEJCENY. Fiskars Solid M Hrábě – srovnání cen na internetu. Hrábě Solid na listí (L) s násadou, komplet.


Na konci násady je plastové madlo s možností zavěšení. Plastové prsty šířky 45cm. Chcete vedieť, či je cena 12. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky.


Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma na tisíce produktů. Detailní popis produktu. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Hrable nájdu svoje využitie na menších pracovných plochách alebo v ťažko prístupných miestach okolo koreňov stromov a pod kríkmi. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Hrabacia časť je vyrobená z. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod. ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s. Prodej a servis lesní a zahradní techniky a profesionálního nářadí.


Provádíme návrhy a realizace zavlažovacích systémů, systémů robotických sekaček, údržbu zeleně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky