pondělí 7. září 2015

Příbor na předkrm

Koktejlový příbor (lžička a vidlička na předkrm ) se zakládá zešikma na dezertní. Teplý předkrm (entrée) je malou ukázkou jídel, která budou v pozměněné úpravě. Na předkrm se použijí menší příbory ležící na vnější straně (dále) od talíře. Jedná se o malé zeleninové či masité jídlo. Proto se servíruje na malém talířku a konzumuje příborem na předkrm , který je o něco menší, než příbor na hlavní chod.


Pokud se k předkrmu podává pečivo, můžete spolu s ním na zvláštním talířku dostat i nůž na máslo. Dále se běžně servíruje polévka. Nejlepší předkrmy teplé i studené, slavnostní i jednoduché.


Můžete jej také prostřít na snídani, brunch nebo večeři. WMF příbor Kult Vás přesvědčí. Pokud sázíte na jednoduchost a krásu, nabízíme klasické příbory bez jakéhokoliv vzoru. Pro náročnější zákazníky máme v nabídce také příbory se zajímavým. Rozkládá se na obou březích řeky Lubiny.


Je lemováno ze tří stran krásnou scenérii předhůří Beskyd s vyhlídkou na Štramberskou trúbu, Hukvaldy a staroslavný Radhošt. Na levou stranu blíže talíři tak položte větší vidličku na hlavní chod a vedle ní dál od talíře menší vidličku na předkrm. Na pravou stranu ve směru od talíře pak nachystejte nůž na hlavní cho polévkovou lžíci a nakonec menší nůž na předkrm.


Po něm následuje lžíce na polévku a po ní nůž, tzv. Totéž z levé strany z vnějšku: menší vidlička na předkrm a větší vidlička na hlavní chod. Na pravé vnější straně je založen nejdříve dezertní nůž na studený předkrm , blíže následuje lžíce na polévku a nejblíže u talíře je hlavní, masový nůž. Jestliže se bude podávat ryba, nahradí dezertní příbor speciální rybí příbor s menší vidličkou a širokým, plochým nožem.


Studený předkrm zeleninový nebo masitý se servíruje na dezertním talířku a bývá doplněn pečivem. Podává se k němu víno podle druhu surovin. Nejčastějším požadavkem na studený předkrm jsou malé porce masa celkově kolem osmdesáti gramů.


Příbor na předkrm je obvykle menší. Recept na zapékané barevné papriky, které plníme směsí jáhel, cibule, česneku a sýra. Pokrm můžeme podávat jako teplý předkrm nebo samostatně jako hlavní vegetariánský chod. Slovo předkrm by u nás nemělo vyvolávat představu honosného a složitého pokrmu, servírovaného jen ke zpestření slavnostní tabule.


Příbor na předkrm

Pod tímto pojmem by jsme měli chápat malé jídlo, které podáváme před polévkou, místo polévky, nebo po polévce, abychom rozšířili počet podávaných pokrmů a hlavně naladily chuťové buňky strávníků na hlavní chod. Vpravo je hranicí mého místa nůž, případně nože, protože příborů je tolik, kolik bude chodů. Pokud si ale takto chceme vložit vidličkou i trochu omáčky do. Také na snídani, brunch nebo večeři můžete tuto lžíci prostřít. Moderní příbor plný klasického půvabu.


Měkká zaoblení a nitkový dekor, jemně procházející ke spodní části, poukazuje na. Jeho kontury jsou v zásadě klasické, současně však působí prostě a moderně. Lžíce na předkrm Kent nebo dezert se používá na různé předkrmy a saláty, ale také na nejrůznější druhy dezertů jako např. Velká příborová sada Gaiga v kazetovém balení ukrývá čtyřicet dva kousků.


Příbor na předkrm

Kvalitní příbor pro každodenní použití značky Amefa. Kromě základní trojice je v balení také čajová a latté lžička, lžíce na salát a steakový nůž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky