úterý 22. září 2015

Prodám sušičku na prádlo

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Sušička má displej,rychlý program,tepelné čerpadlo,osvětlení bubnu.


Prodám funkční sušičku na prádlo zn. Rozměry VxŠxH 85x60xcm.

V případě zájmu dovoz a výnos mohu zajistit. Pořiďte si sušičku na prádlo. Máte už cenu od konkurence? U nás nakoupíte levněji. Neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám naceníme Váše požadované zboží.


Podat inzerát bez registrace. Možnost zvolení nižší teploty na dané programy. Elektro bazar prodám sušičku na prádlo.

Program pro snadné žehlení. Hloubka 54cm, šiřka 60cm , výška cm. Ukazatel plného zásobníku na vodu. Vše v dobrém stavu a plně funkční.


Problém pouze s čidlem na hlášení stavu vody v odpadní době. Náplň kg, rozměry 60x60x85. Kondenzační sušička s výměníkem tepla a automat.


Prodej z důvodu malého prostoru na umístění. Dlabací ústrojí nové,vše v litině seřiditelné v rybinách,zdvih na sloupou s aretací 200mm ,podélný i příčný posuv 250mm. Nová elektrika s ochran. Upnutí v kleštině 16mm. Dobrý den, máte někdo sušičku na prádlo ? Prý perfektně zbavuje chlupů.


Chtěla bych si nějakou koupit, ale je jich hodně a různé cenové r. Ventilační, vhodná do domu nebo do prádelny s vývodem ven. Nabízené spotřebiče jsou ve 1 stavu, zkontrolované a odzkoušené.

Mrkněte i na další spotřebiče. Sušení ovoce a zeleniny v sušičce představuje praktický způsob, jak uchovat tyto. Foto: SUŠIČKA-POTRAVINSušička ovoce Excalibur 49CDFB v černém.


Nákup levně, srovnání cen, sleva, prodej, levné sušičky ovoce. Predám novú sušičku na prádlo HAIER HD80. Jedná se o sedací soupravu zapasovanou do skládané obývací stěny ,stojací lampu ,různé poličky se sbírkou porcelánových sošek,sbírka miniaturních lahviček s alkoholem,obrazy ,sbírka knih apo. Sušička na prádlo ,pultový mrazák,cirkulárka,svařovací trafo atd. Vhodné pro sběratele,kteří ocení.


Pračka má různých programů včetně programu Quick 3 kterým lze zkrátit prací cyklus na minut. K odporodeji je nabízena sušička řeziva výrobce KOVOS Nový Knín 5m délka řeziva 5m. Kč A dále technologie do sušárny řeziva: ventilátory, radiátory, měřící technika, cena dohodou.


Soukromá inzerce - detail inzerátu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky