úterý 15. září 2015

Podložka pod nohy k počítači

Podložky, podnožky a opěrky pod nohy jsou zhotoveny tak, aby umožnily uživateli při sezení zaujmout optimální ergonomickou pozici při práci, a přirozený sklon chodidel. Opěrka nohy k počítači snižují napětí a únavu nohou, zad i krční páteře. Zdravotní kolébky s masážní funkcní stimulují akupresurní body a přispívají k vitalitě a zdraví člověka. Podložka pod nohy typ 9- podnožka výškově nastavitelná černá.


Jednoduchá nastavitelná stupačka pro nohy , kterou ocení všichni pravidelní uživatelé kanceláří a dlouhodobého sezení. Při použití této opěrky si nohy odpočinou a.

Výkyvná opěrka na nohy polohovatelná ze sedu, pouhým tlakem nohou. Moderní výkyvná podložka pod nohy WEDO Ergoswing vám uleví při jakékoliv sedavé práci, třeba s počítačem. Velmi jednoduše ji lze polohovat přímo ze sedu, pouhým tlakem nohou. Dlouhodobá práce na počítači je namáhavá nejen pro oči, ale pro celé tělo.


Proto je vhodné používat ergonomické pomůcky zlepšující pohodlí. A jednou takovou je i tato ergonomická podložka pod nohy Solemate od společnosti Kensington. IKEA - DAGOTTO, Podnožka, černá, Tato podnožka vám pomůže sedět v dobré pracovní pozici u psacího stolu a snižuje tlak na nohy , záda a krk. Podstavec snadno nakloníte a upravíte na pohodlný úhel pouhým tlakem nohou.


Gumové nožičky drží nohy pevně na svém místě na podlaze a chrání citlivé povrchy.

Relaxer - uvolňovací podložka pod nohy. Budete nadšeni z pocitu uvolnění a odpočinku. Nastavitelná podpěrka chodidel je užitečný pomocník pro snížení námahy a únavy nohou, zad a krční oblasti.


Vybrat si můžete různě nastavitelné podložky (výška, úhel), případně houpavou podpěrku. Polohovatelná podložka pod nohy CONNECT IT CI-5vám poskytne podporu pri správnom sedení počas práce pri počítači. Má nastaviteľnú výšku a uhol pre maximálne pohodlie a komfort každého používateľa. Podložka má protišmykové podložky, ktoré zaisťujú jej výbornú stabilitu. Masážny hrboľatý povrch zas uľaví unaveným nohám.


Vše bez problémů, proběhlo rychle. Jen na web stránce nešla vybrat jiná doprava než GEIS, což nebyl problém, protože jsem chtěla nechat zásilku přesměrovat na Geis point, věděla jsem, že nebudu osobně přítomna. Provedení: Plastová podložka pod nohy slouží k nastavení optimální polohy nohou a dobrému krevnímu oběhu v dolních končetinách.


Variabilní nastavení výšky a úhlu pro maximální pohodlí u psacího stolu. Protiskluzové nožičky zajišťují větší stabilitu, výstupky na povrchu masírují unavená chodidla. Podnožka nohy zvedá, díky čemuž dochází ke správnému narovnání zad a ideální pozici těla. Podnožka je vyrobená kombinací kovu a plastu a její ergonomický design přispívá k vašemu pohodlí. Dopřejte svým nohám a chodidlům komfort, který.


Pri používaní podložiek pod nohy k PC môžete predchádzať základným zdravotným problémom, ako napríklad únave, bolesti v oblasti bedrovej chrbtice, psychickej a fyzickej záťaži. Masážní podložky pod nohy Povrchová protiskluzová úprava. Navíc disponuje masážním hrbolatým povrchem pro unavené nohy , přičemž povrch podložky je protiskluzový pro maximální stabilitu.

Podložky pod nohy jsou konstruovány tak, aby umožnily uživateli při sezení zaujmout optimální pozici při práci, a přirozený sklon chodidel. Opěrky nohou tak snižují napětí a únavu nohou, zad a krku. Zajímavostí pro chladnější období je podložka pod nohy s funkcí vyhřívání.


Masážní kolébka vybavená kuličkovými ložisky podněcuje dolní končetiny k mírnému kolébavému pohybu, obdobně jako houpací křeslo podněcuje k houpání. Ergonomická opěrka nohou a podložka pod nohy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky