pátek 25. září 2015

Vosk na dlažbu

Bezbarvý vosk na cihlovou dlažbu terakotu a kámen LTP Clear Wax 5l. Vosk na dlažbu : Samoleštící vosk pro dlažbu. Zanechává hladký a lesklý povrch a zvyšuje přirozenou barvu podlahy. Měkký pastový vosk , který je namíchán ze tří druhů vosků a poskytuje ošetřeným povrchům vynikající lesk.


Poskytuje pružnou ochrannou vrstvu proti vodě. ECOWOOD - přírodní ochrana na dřevo v interiéru a exteriéru (bílý, červený, neutrální, ořech, kaštan) FILA PRO1- ochranný olej na dřevo. Suciwax Firme vosk na dlažbu a kámen l. FILA PARQUET NATURE - udržovací prostředek na olejové napouštěné parkety.


Zdánlivě malá poškození na novém nebo starším obkladu, dlažbě a sanitární keramice, jako jsou odštípnutá glazura, praskliny, odštípnutá hrana nebo roh, poškrábaný povrch glazur, špatně navrtaný otvor z estetického hlediska narušují celkovou harmonii vašeho interiéru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Na umytou dlažbu (např. Lem Bert a pod.) naneseme přípravek v ekvivalentu ( na mmalý kávový šálek přípravku) a rozetřeme vlhkým hadrem, nebo si přípravek rozředíme v kbelíku s vodou a trvale jej mísíme. Po zaschnutí rozleštíme dlažbu jednokotoučovým strojem za použití bílé podložky (padu) LUX. Ochranný přípravek proti skvrnám a nečistotám s mokrým efektem určený pro aplikaci na povrchy z matného přírodního kamene, nelesklých aglomerátů, terakoty a tufu. Vosky jsou ideální pro vaše dřevěné a korkové podlahy a téměř nutností do vlhkých místností.


K nim řadíme kuchyně, koupelny nebo bazény. Zámkovou dlažbu zbavte těch nejhrubších nečistot. Zaměřte se na bahno, rostoucí mechy, nezapomeňte ani na lišejníky. Teprve až po té se zaměříme na hloubkové čištění , kterým se pokusíme odstranit olejové skvrny a další nečistoty zapříčiněné vnějšími vlivy.


This feature is not available right now. Please try again later. Objednejte si olej nebo vosk na dřevo on-line a získejte následující výhody: - Oleje a vosky na dřevo vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. HG čistič na dlažbu s leskom (lesklá ochrana na podlahy) (HG výrobok 17) je koncentrovaný prostriedok na umývanie a pravidelné čistenie s príjemne sviežou vôňou a obnovou lesku, špeciálne vyvinutý na porézne, ako aj neporézne podlahové dlaždice, obkladačky a vápencový prírodný kameň.


Vosk sa môže časom zožltnúť alebo prasknúť. Pôvodne vosky poskytovali ochranný povlak na nezaslepené drevené alebo kamenné podlahy, ale moderné penetrujúce tesniace materiály väčšinou nahradili vosky. Jedenkrát ročne nanášací tmel na porcelánovú dlažbu. Tesnenia zabraňujú poškodeniu škvŕn a vô s. Tovar si objednajte online, my vám ho pošleme až k vám domov, alebo na jedno z výdajných miest. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Rezačky na dlaždice a obkladačky sú určené na rezanie obkladov pod ľubovolným uhlom. V našej ponuke nájdete široký výber rezačiek rôznych veľkostí za skvelé ceny. Karnaubský vosk na auto.


Jedná o prémiové přírodní vosky vyráběné z brazilské palmy Copernicia Cerifera. Pokud hledáte nekompromisní kvalitu pro svého čtyřkolého miláčka, je karnaubský vosk ideální volbou. Leštěnka ALEX je vhodná zejména na linoleum, venkovní i vnitřní dlažbu , mramor, korek, kameninu a umělé podlahy. Má protiskluzový efekt a podlaze dodává intenzivní lesk.


Vosk na dlažbu

S leštěnkou ALEX bude vaše podlaha zářivě lesklá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky