úterý 9. října 2018

Darujem pracku za odvoz

Darujem za odvoz funkcny fareny televizor. Dobry den nema niekto na darovanie pracku funkcnu dakujem pekne. Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Darujte to v kategorii daruji za odvoz na našem inzertním portálu.


Hľadáte veci za odvoz ? Veci za ktoré nemusíte platiť alebo sa potrebujete zbaviť starých vecí, ktoré vám je ľúto vyhodiť alebo sa vám to nechce ani len odvážať. Pračka Beko funguje a někdy ne vypouští a někdy ne nevím neřešim koupil jsem novou někomu se hodí na díl. Pracka je vylozena na ulici Breznianska KE. Kto chce,nech rovno berie.


Inak motor, vyber programov a vsetko ostatne funguje. Nachadza sa na 3tom poschodi v bytovke bez vytahu. Má dva motory, samostatné chladnička, samostatne mraznička. Mraznička funguje, mrazí dobre.


Možnosť používať len mrazničku, alebo rozobrať (je tam dobrý motor, kompresor). Daruji za odvoz je inzerce nepotřebných věcí. Potřebujete se zbavit starých věcí? DARUJEM ZA ODVOZ je najväčší darovací portál.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Má aj úložný priestor pod roztahovacou časťou.


Rozmery: 260x20 sedacia časť je látková, koženka na opierke a vpredu sa odlupuje. Za odvoz všetkého nábytku vrátane pračky vám dám eur. Nábytok je starší vhodný na chatu alebo do nájmu. Bratislava - začiatok Petržalky. Predám funkčnú Automatickú práčku BOSCH MAXX WFC 2na kg prádla s veľmi.


Daroval by niekto funkčnú automatickú práčku za odvoz ? Podmienka:vypratať cely byt do prázdna. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dobrý deň, darujeme za odvoz nasledujúci nábytok: - skriňa na fotkách, je v dobrom stave. Je veľká, takže by ste si ju pravdepodobne museli pred odvozom rozobrať. Jedná se o cca let staré skříňky s možností poskládat je jako stěnu. Nové inzeráty v kategorii (Elektro) Bezdrátová myš.


Praha - Praha Hledám reproduktory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky