pondělí 29. října 2018

Džbán s chladící vložkou

Skleněné džbány s vyjímatelnou chladící vložkou. Kvalitní, nárazuodolné sklo. Dodáme rychle a bezpečně. Plastový džbán SYDNEY o objemu l opatřený chladičem ve tvaru válce je skvělým pomocníkem pro podávání studených nápojů. Chladící vložku naplníte vodou a dáte namrazit.


Poté už jen vložíte vložku do džbánu a nalijete do něj Váš oblíbený nápoj, který Vám vydrží mnohem déle studený. Skleněný džbán 2l s vyjímatelnou plastovou chladící vložkou pro led a. Pak jistě oceníte velký skleněný džbán s vložkou na led a sítkem na čaj. Jedna vložka je určena na led a druhá na louhování čaje a bylinek.


Univerzální džbán , který umí připravit lahodné chlazené nápoje stejně hravě jako ty horké, se jmenuje TEO. Objem litru se postará o váš pitný režim, ať už máte chuť na ovocnou limonádu, vinný střik nebo voňavý čaj. Vložka je vyjímatelná, takže můžete džbán využít i bez ní. Lidl nabízí v akci džbán Ernesto s chladící vložkou ve dvou barevných variantách – modré a transparentní.


UH s chladící vložkou MIX barev - DO OBJEDNÁVKY JE NUTNO UVÉST POŽADOVANOU BARVU! DŽBÁN S CHLADÍCÍ VLOŽKOU v akci najdete v akčním letáku ORION, tvoříme vaši domácnost. Obsluha džbánu s chladicí vložkou Kult WMF: Sejměte poklici s chladicí vložkou. Chladicí tyčí otočte proti směru hodinových ručiček, aby se uvolnila od poklice.


Naplňte ji kostkami ledu nebo ledovou tříští. Má větší možnosti udržení studené teploty než jiné džbánky. Tento šikovný džbánek obsahuje vyndavací vložku do které napustíte vodu a dáte do mrazáku zmrazit.


Poté dáte zpátky do džbánku, nalijete studený. S WMF si domů přinášíte tu nejvyšší kvalitu: německá preciznost a nejmodernější technologie značka WMF pro nás vyrábí již přes 1let Vyrábí nádobí a kuchyňské spotřebiče z kvalitní nerezové oceli, které se často dědí z generace na generaci. Značka myslí i na jednoduchou péči a údržbu, a tak se snaží, aby většina produktů mohla alespoň částečně.


Veškeré informace o produktu. Džbán SIMAX Džbán s vložkou na led 2. Chladiace vložku naplníte vodou a dáte namraziť. Potom už len vložíte vložku do džbánu a nalejete do neho Váš obľúbený nápoj, ktorý Vám vydrží oveľa dlhšie studený.


Podívejte se na týdenní nabídky Vivre. My se postaráme o doručení. Vážení zákazníci, provoz společnosti Kozáček Velkoobchod s. Naše prodejna je otevřena!


Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Kč (€1) 2Kč ( €) bez DPH. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Keramický džbán Martin l. Tescoma Zásobník na nápoje myDRINK l, s vyluhováním. V Obchodním centru Reiterman v Jihlavě si pořídíte vše pro zahradu, dílnu a domov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky