pátek 26. října 2018

Raději vidličky než nože dokument o zdraví a jídle

Tento film vám může zachráni. Doktor Colin Campbell je nutričním vědcem na Cornellově univerzitě a doktor Esselstyn špičkovým chirurgem a šéfem centra pro léčbu rakoviny prsu na světoznámé Clevelandské klinice. Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávejte, sdílejte a stahujte zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.


Přes nejpokročilejší lékařské technologie jsme nemocnější než kdy jindy. Případy cukrovky raketově rostou, zejména mezi naší mladší populací. Zkoumá vliv výživy na lidské zdraví a dochází k závěru, že konzumací živočišných produktů svému tělu škodíme. Uploa share, search and download for free. Credit allows you to download with unlimited speed.


Zdravé tuky v potravinových doplňcích. Deset kroků k podpoře bondingu po porodu. Anesteziolog: Lékař, který za své pacienty doslova dýchá. Není cukrovka jako cukrovka. Podobné témata jako Desatero prevence vzniku cukrovky - zdravi.


Mocná iluze nedostatku. Kajenský pepř - stimulant krevního oběhu. Na poranění a nemoci kůže mohou dobře zabrat bylinky. Raději utratíte peníze za auto nebo dům než na to, aby jsme nakrmili naše děti těmi nejlepšími super-jídly, které byly kdy na světe objeveny. Protože o nich nevíme, protože jsme zmatení.


Viděli jsme program, který nám řekl, aby jsme si koupili auto, tak si ho koupíme. V skutečnosti by jsme měli vzít tyto peníze a investovat do zdraví našich rodin, nejlepším. Těhotné ženy a virus H1N1. Rybí tuk ozdravuje i zkrášluje. Léky proti bolesti podle studie zvyšují riziko infarktu.


Pohyb pomáhá toku žluče. Jak čelit své duchovní krizi. Přístup k člověku postiženému. ST Podrobnosti Kategorie: Doporučené informace k výživě. RADĚJI VIDLIČKY NEŽ NOŽE - 1. Pozoruhodný dokument , který vychází z jedné z největších populačních studií, nazývané Velká čínská studie.


Pak je zajímavá kniha od J. Průchové - Zbytečné choroby, kde se nepíše přímo o lupence, ale o lupusu, což je taky autoimunitní onemocnění. Skip navigation Sign in. Základem kvality života je dobré zdraví.


Nejvýznamnější vliv na zdraví má životospráva ( - ). Raději vidličky než nože Už jsem tady jednou na tento film upozorňovala, ale pak náhle zmizel z. Její hlavní součástí je způsob stravování, který je zásadním faktorem vzniku degenerativních chorob, z nichž srdečně cévní a nádorová onemocnění jsou příčinou až předčasných úmrtí v hospodářsky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky