středa 10. října 2018

Úchyty skleněných polic

V nabídce jsou i skleněné police různých tvarů. Hlavná strana INTERIÉROVÉ DOPLNKY podpěry dřevěných, lamino a skleněných poliček, polic a regálů, držáky a konzole pod police , neviditelné držáky, tukany, ikea police samonosné, poličky s neviditelným uchycením na zeď podpěry dřevěných, lamino a skleněných poliček, polic a regálů, držáky a konzole pod. Ke každé polici je možné v našem e-shopu dokoupit úchyty.


Nabízíme moderní, kvalitní a hlavně bezpečné úchyty polic. Můžete si vybrat z mnoha barev a různých tvarů.

Naše úchyty se stanou skvělým designovým doplňkem Vašeho interiéru. Najdete zde mnoho produktových karet s držáky polic , přičemž doplňujícím sortimentem jsou i nábytkové policové podpěry. Nakoupit můžete konzolové držáky polic , které slouží spíše pro průmyslové (skladové) využití, nicméně také řadu designových prvků pro domácí interiéry či speciální držáky skleněných polic. Hlavní strana drobné doplňky a kování k výrobě nábytku podpěry dřevěných, lamino a skleněných poliček, polic a regálů, držáky a konzole pod police , neviditelné držáky, tukany, ikea police samonosné, poličky s neviditelným uchycením na zeď podpěry dřevěných, lamino a skleněných poliček, polic a regálů. Nosnost držáků dřevěných, lamino a skleněných polic udává výrobce.


V praxi je však limitovaná především kvalitou montáže, tedy pevností hmoždinky ve stěně. Do Tukanů lze uchytit i silnější poličku, stačí nahradit originální šroub, který stahuje obě poloviny držáku delším.

Profesionálním výrobcům nábytku, truhlářům a šikovným kutilům nabízíme kvalitní nosiče polic a také policové podpěry. Profily pre uchytenie zrkadiel. V ponuke aj sklenené police rôznych tvarov. Věšáky, police a úchyty do kuchyně. Kromě jednoduchých klasických polic nabízíme také kuchyňské věšáčky různých stylů, multifunkční držáky na.


Dobrý den, cena police v rozměru 90x14cm je za cenu 1. Postačí Vám tři úchyty , které jsou zahrnuty v ceně. DOMESTAV je zárukou spolehlivé kvality. Pojezdy, spojovací materiál, úchytky, knobky atd. Podpěra skleněných polic čtvercová Strong. Dvojitá podpěra skleněných polic je hlavně určena pro boxy se skleněnými.


Z obložené stěny navíc vystupují elegantní úchyty skleněných polic. Police jsou z čirého kaleného skla. Zrcadlová stěna byla řezána podle šablon od architektů přesně na míru.


Samozřejmostí byla kompletní dodávka včetně zaměření, dopravy a montáže od naší firmy.

Asi nejčastěji najdete skleněné prvky (včetně polic ) v koupelně. Sklu to prostě v kombinaci s nerezem a keramikou sluší. Navíc koupelny nebývají příliš prostorné, takže přestože na skleněných policích najde své místo spousta drobností, místnost bude i nadále příjemně vzdušná. CLIP-set chromová - tloušťka police mm - svěrací klipy k uchycení skleněných poliček GlassLine a GlassArt Klipy jsou dodávané po ks.


Klipy DOLLE jsou moderní, kvalitní a bezpečné úchyty. Nástěnné police dokážou přeměnit prázdné stěny ve skvělé úložné prostory, které pojmou spoustu věcí. Máme police různých stylů, koordinovaných se zbytkem našeho nábytku, a různých velikostí.


Některé police si navíc můžete seříznout na délku, jakou potřebujete, a police se vám tak vejde, kamkoliv budete. Sada zrcadlových klipů s pružinou slouží k uchycení zrcadel za pomoci dvou spodních pevných úchytů a dvou horních klipů s pružinou. Knihy, fotky, obrázky, šanony, hračky, svíčky - to vše můžete uložit na naše regály, knihovny, vitríny, závěsné skříňky. A máme také stojany na noviny. Držák skleněných polic s názvem Parrot, poniklováno.


Kvalitní držák skleněné police Parrot dodáváme po celé ČR. Při registraci získáte trvalou slevu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky