pondělí 29. října 2018

Sud na dešťovou vodu s přepadem

Sud na dešťovou vodu s přepadem

Plastový sud na dešťovou vodu s kohoutkem, víkem a hadicí Zahradní sudy na dešťovou vodu jsou vybavené některými detaily, které hospodaření s vodou a její využívání usnadňují. Zatímco na zahradě si vystačíte s tím, že do sudu ponoříte kropáč a naberete ho, abyste zalili vyprahlé záhony, v případě, že chcete dešťovou vodu využívat i jinak, oceníte. Kohout je vložen uvnitř sudu a musí se namontovat, jelikož otvor pro kohout. Dále dešťovou vodu využijete na úklid a jiné čištění.


V případě, že budete dešťovou vodu využívat v domácnosti, neměla by teplota skladované vody překročit °C. U vyšší teploty hrozí množení bakterií a kažení vody. Skip navigation Sign in.


This video is unavailable. Tyto nádrže na vodu jsou skvělými pomocníky na zahradách pro zachycení dešťové vody z okapů a následné využití při zalévání Vaší zahrady. Sud na dešťovou vodu 200l PH s kohoutkem.


Sud na dešťovou vodu s přepadem

Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Součástí je víko a kohoutek. Nohel Garden sud na dešťovou vodu s víkem zelený 3l.


NADROZMěRNá ZáSILKA - nutné Českou poštu za cenu 19-Kč za jakékoliv množství sudů. Navíc sudy na vodu za trvale nejnižší ceny. Do sudu na užitkovou vodu se umisťuje ve spodní.


Představení sudů na dešťovou vodu a příslušenství z naší nabídky. Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu , kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem! Sada spojek pro sud na dešťovou vodu.


Garantujeme předání zásilky přepravní společnosti do hodin od objednání. Pokud jsou pro vás nádrže na vodu příliš velké, využijte naši nabídku soudků. Postavte sud pod okap k chalupě, stodole či garáži a nechte přírodu dělat svou práci. Nádrže na dešťovou vodu Zachycení srážkových vod a její následné využití je další možností nakládání s dešťovou vodou a bývá vhodnou alternativou tam, kde není možné dešťové vody vsáknout, ani regulovaně odpouštět do žádného typu kanalizace, či vodního toku. NADROZMĚRNÁ ZÁSILKA - nutné Českou poštu za cenu 19-Kč za jakékoliv množství sudů.


Zásobník na vodu , nádoby na dešťovou vodu , sudy a IBC kontejnery. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Jak na dešťovou vodu 9. Aquacan je tak nejen vysoce praktickou, ale i velmi elegantní nádrží. Sud je vybaven horním otvorem s víkem, dvěma místy pro připevnění okapů a dvěma otvory se závitem pro připevnění výpustného kohoutku nebo zahradní hadice. Dostupný ve barevných variantách.


Hospodaření s dešťovou vodou. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný sud , kamennou zeď, amphora. Nabízíme sudy na dešťovou vodu od značky PENTA.


Sud na dešťovou vodu s přepadem

V naší nabídce najdete sudy na dešťovou vodu plastové a to o objemu 120l, 200l, 220l, 300l a 500l. Sudy na vodu jsou z kvalitního plastu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky