úterý 23. října 2018

Várnice na polévku

Várnice na polévku

Várnice , které budou dále sloužit k přepravě a podávání tekutin jsou opatřeny výpustným ventilem. Jistým typem várnic je i speciální ohřívač na víno, který zajistí ohřev kyselých nápojů jako je víno, káva či čaj a povrch vnitřní nádoby je plně odolný. Je opatřen termostatem a topné těleso je umístěno mimo. Várnice na přepravu jídel jsou bez výpustného kohoutu. Jsou vhodné pro převoz teplých jídel z kuchyní a vývařoven.


Oblíbené jsou na převoz polévek. Tyto várnice velmi dobře těsní a není třeba se obávat, že by se přes těsnění dostala nějaké polévka nebo omáčka mimo várnici. Nerezové várnice a vložky do várnic. Příbory: široký výběr nerezových příborů v sadách i jednotlivě. Stroje: škrabky na zeleninu, krouhače-plátkovače-kostkovače zeleniny, šlehače, hnětače, pečící trouby.


Vnitřní vložka - nádoba je vždy již nerezová. Lze je přitom využít jako spolehlivé várnice na čaj, kávu, polévku nebo jako várnice na jídlo. Termos várnice 5L lak, nerez vložka CZ: Internetový obchod drento.


S kotlíky se však můžeme setkat i ve vnitřních prostorech a to například u švédských stolů. Nádoby na přepravu nápojů, polévek a dalších pokrmů. Jídlonosiče a termonádobí pro krátkodobé udržení teploty jídla, várnice a termosy pro zachování teploty pokrmu po delší dobu.


Pro nemocnice a domovy seniorů dodáváme termoizolační tablet Melform i včetně. Termosy na nápoje jsou dodávány s výpustným kohoutem. Polévku přecedíme a přivedeme k varu. Na kapání smícháme v misce vejce s dětskou krupičkou. Do polévky zavaříme kapání, krátce povaříme a odstavíme.


Rajskou polévku podáváme teplou na stůl. Ostatní - Varnice na bazar. Kotle, várnice , termosy. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Termoporty jsou moderní přepravky sloužící na rozvoz jídel pro profesionální catering, ale i pro domácí použití.


Termoporty jsou vyrobeny z hygienického materiálu - expandovaného polypropylenu s velice dobrou izolační schopností uchovávat teplá jídla nebo naopak chlazené potraviny. Ohřívače na vodu, víno, čaj, kávu a teplé nápoje. Tyto ohřívače jsou vyrobeny z leštěné nerezové oceli. Prodám várnice ks objem l, používaná, prodám, na prodej. Dobrý den, jsem zvláště ve spolupráci s některou bankou, která pomáhá komukoliv, kdo potřebuje financování, a mé podmínky jsou jednoduché a převod peněz, který je dobře zajištěn mou bankou, poskytuji finanční prostředky ve výši 2. Všechno jídlo vám rádi zabalíme s sebou.


Doufáme, že si u nás jako vždy pochutnáte :) Na pobočce přijímáme platební karty VISA, VISA electron, Maestro a MasterCard i papírové stravenky Ticket restaurant, SODEXO a Chéque Déjenuer. Pultová várnice na polévku k servírování horkých polévek, dušeného masa. Upřesnit parametry Cena: Kč.


Várnice na polévku

Várnice soudek černý, 2ks (tzv.kotlík na polévku ) = cena za oba kusy ( na jednom kuse chybí zavírání). Prodáváme i další restaurační zařízení a vybavení jako např. Knedlíky mají nižší váhu a převážíme je v děrovaných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky