pátek 26. října 2018

Konvektomat bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Stroje - Prodam konvektomat bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Konvektomat po dílenské opravě se zárukou. I Vaše kuchyň může být ta nejlepší. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Primax EDE-907HS – elektrický Celonerezové prevedenie. Vyvíjanie pary s priamym nástrekom na špirálu. Díky několika možným typům konvektomatů Vám zajistíme, že právě tento přístroj Vám bude nenahraditelnou pracovní silou.

Elektro - Prodam konvektomat bazar. Díky tomu má konvektomat velmi pozitivní vliv na ekonomiku podniku. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Popis: Funkčnost nezaručena.


Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu. Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen. Originální příslušenství do konvektomatů Rational. Rošty, grilovací desky, špízy, pečící a smažící plechy, gastronádoby a čistící tablety, se kterými budete úspěšní. V cene zahrnutá DPH a aj doprava-dovoz do 1km.


Celé své umění ukazuje konvektomat při kombinované přípravě – kombinace vlhkosti a suchého ohřevu, která přináší perfektní výsledky zejména při pečení. Našim klientům chceme rozhodování jaký typ konvektomatu si pořídit co nejvíce usnadnit. A tak půjčujeme konvektomat Rational zdarma na zkoušku.


Prodám roky používanou paro-konvenční pec ( konvektomat ) značky Bartscher dovezený z Německa. Je v perfektním stavu, používaný v domácnosti, nikoliv v gastro podniku. Jde spíše o profesionální kuchyňské náčiní, se kterým jste se možná doposud ani nesetkali.


Ti, kdo jej znají, tak moc dobře vědí, že tento gastronomický výrobek pojí přednosti parní a horkovzdušné trouby. Z důvodu ukončeného provozu prodám gastro zařízení.

Profesionální konvektomaty značky UNOX jsou standardně vyráběny v elektrickém provedení, ale i plynovém provedení. Tělo a komora z vysoce kvalitní nerezové oc. Bezplatná inzercia, konvektomat predaj a inzercia. Stroj je momentálně nefunkční, nefunguje dovírání. Z dôvodu rušenia prevádzky predáme komplet zariadenie - konvektomat , plynák, varné stoličky, nerezové stoly, drezy, krájač zeleniny, nárezový stôl, tyčový.


Prodám nový konvektomat německé značky Bartscher. Prvotřídní konvektomaty značky UNOX, která má svou tradici nejen na místě svého vzniku, v Itálii, ale taktéž celosvětově jako prvotřídní výrobce gastro vybavení. BAZÁR Druhá šanca - SENEC , Senec, Slovakia.


Najväčšia komisionálna predajňa v Senci. Máme niečo pre domácnosť, záhradu, stavbu a dielňu nové aj použité. Bazar online, inzerce zdarma. Kupujte výhodně a levně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky