pondělí 22. října 2018

Hliníkové konve na mléko

Použité, čisté, nepoškozené. Mám na prodej ještě spoustu dalších zajímavých věcí. Prodám i jednotlivě asi kusů tyto hliníkové konve na me dříve používané včelařem. V naší nabídce najdete nejenom klasické konve na mléko , ale i dojící konve , konvice na mléko nerezové (antikorové), konve na mléko umělohmotné (plastové) i konve na mléko hliníkové.


Sypký pudr Au Lait se ve spojení s vodou přemění v luxusní mléčnou koupel. Pro hýčkání Vaší pokožky je obohacen o super lahodný heřmánek a pokožku zjemňující mléko. Gumové víko pro nerezové, hliníkové a plastové konve na mléko - přepravní víko konve na mléko gumové pro všechny hliníkové a starší konve.


Vozík na mléko pro telata MilkBuggy 1l nerez, topení, dávkování,. Nalévací trychtýř se sítkem a. Vážení radcové, nechci polemizovat, ale konve tohoto typu (pokud si pamatují) nebyly hliníkové. Byly těžké a materiál byl nějaký nerez, pozink atd. Hliníkové byly konve na mléko o obsahu litrů.


Jako děcko jsem nosil mléko do sběrny v těchto kovicích a domnívám se, že hliník to nebyl. Volakedy sme si cistili zajdene hlinikove ešusi na vojne v baterkarni ponaranim do pouzirej kyseliny zo starých baterií, oplachnut - potom boli ako nove. Těsnění víka konve na dojení, hliníkové provedení (staré). Kartáč na nádrže a konve na mléko Farma s držadlem modrý. Popis: Prodam v stare hlinikove konve na med nebo na mleko s hlinikovym uzaverem.


Aukro Dům a zahrada Zahrada Zahradní technika Zahradní dekorace. Nabídka už bohužel skončila, ale ní. Víko na konev na mléko. Přepravní víko konve na mléko gumové pro všechny hliníkové a starší konve.


Průměr víka: 180mm Výška víka: 55mm Akce Běžná cena 2Kč. Nabízím k prodeji cca 1ks hliníkových konví, které se dříve používaly na mléko. Velikost je 25l tekutiny nebo kg medu. Některé konve jsou s AL víkem některé s gumovými víky.


Každopádně ke každé konvi víko je. Porovnání nabídek konev na mléko v českých internetových obchodech. Konve vypadají a jsou ve výborném stavu. Nejlevnější konev na mléko.


Výsledky vyhledávání cen zboží v českých internetových obchodech na dotaz konev na mléko. Plechová konev na mléko Farmers Country Market Creative Tops Ltd. Prodám hliníkové konve na med kusy (původně na mléko vyrobeny pro styk s potravinou) dále původně odšťavňovač nyní používán na tavení parou včelí vosk vynikající pařák vosk 1 čistý.


Prodám Kočovný vůz na úlů úplně nový nikdy nepoužitý v loni vyrobený celý v zinku proti korozi (já nemůžu vůz použít, neboť jsem v morové oblasti). Konev na dojení mléka plastová objem l - mlékárenská dojící konev na mléko se využívá především pro konvové dojení krav, ovcí i koz. Objem litrů, na výběr ze dvou rozměrů.


Používají se ještě hliníkové konve na mlíko, nebo na něco? Pár jich mám,(dědictví) a je mi líto je dát do šrotu. Kolik bych si za ně mohl říct?


Ohledně Al- konve mám dojem že se přímo na mléko snad už používat nesměji. Podobné inzeráty naleznete v kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky