pondělí 15. října 2018

Stropní sušák na prádlo ideal 7tyčí 200cm

Sušte prádlo u stropu a získáte tak více prostoru ve Vaší koupelně, nad vanou, na balkoně! AKČNÍ NABÍDKA - SLEVA nemá časové omezení, je platná do odvolání. Prádlo visí u stropu a schne rychleji.


Každá z tyčí se ovládá samostatně. Stropní sušák na prádlo Ideal šetří místo při sušení prádla. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Odkazy na odborné recenze. Můžete ho také umístit také do koupelny s maximálním.


Kompletní informace k výběru. Díky vyšší teplotě u stropu prádlo rychleji uschne. Sušák IDEAL stropní 200cm tyčí. Hliníkový stropní sušák na prádlo ALU je vhodný na sušení prádla do každé domácnosti i na balkon, terasu, lodžii, i verandu.


Sada je dodávána včetně kotvícího materiálu. Nakupte nejlevněji přes Heureku. Maximální zatížení jedné tyče cca kg. V balení naleznete vše potřebné pro montáž sušáku. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Proč si pořídit náš stropní sušák ? Tyče stropního sušáku jsou potaženy plastem s dlouhou životností. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Na náš stropní sušák pověsíte až plné pračky prádla. Nově přehlednější a rychlejší. Praktický stropní sušák do každé domácnosti vhodný i na balón, terasu, lodžii atd. Rozkládací sušák na prádlo HAPPAY s nosností až kg a sušící plochou m. Lehký, skladný sušák je vybaven držákem na ponožky a držákem na ramínka.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návšt. Délka stropní lišty: cm. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. BENHOME, sušák 200cm IDEAL strop. Koncovka k sušáku IDEAL 12mm.


Vážení zákazníci, provoz společnosti Kozáček Velkoobchod s. Naše prodejna je otevřena! Prosím, použijte minimálně znaky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky