čtvrtek 11. října 2018

Hyundai hyuje337

Extra Garancia Standard. A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Automaticky reguluje výkon dle tvrdosti ovoce a díky širokému plnícímu otvoru do něj můžete vkládat velké kusy ovoce nebo zeleniny a to dokonce i celá jablka.


Kvalitní odšťavňovač o příkonu 5W připraví lahodnou šťávu z ovoce i zeleniny, se zachováním všech vitamínů. Zaujme elegantním design. Magas, 8W-os teljesítmény felvétele lehetővé teszi a kemény ételek centrifugálását is. Folyamatos fordulatszám szabályozással és visszajelzéssel felszerelt, úgyhogy. Výkonný motor o příkonu 5W zvládne zpracovat ovoce i zeleninu snadno a rychle.


Zpětná vazba, kterou je vybaven motor odšťavňovače, reguluje automaticky výkon podle tvrdosti. Sníte o snadné přípravě čerstvé ovocné šťávy pro celou rodinu? Přístroj se silným motorem sám reguluje výkon podle konzistence ovoce a zeleniny.


Snívate o ľahkej a rýchlej príprave nielen chutnej, ale predovšetkým zdravej a čerstvej ovocnej šťavy pre celú rodinu? Výhodou je spätná väzba, ktorú oceníte hlavne pri. Kompaktowa sokowirówka o mocy 500W z dużym otworem i seperatorem piany Galeria zdjęć.


Pokaż więcej Parametry a příslušenství. Elegantní hudební a video přehrávač s OLED displejem, podpora formátů: MPa WMA, FM tuner s možností nahrávání, kapacita GB, výdrž až hodin nepřetržitého přehrávání hudby, ekvalizér, diktafon, stylový design, součástí balení jsou sluchátka. Silné a pomalé otáčky hřídelí nevystavují připravovanou šťávu prakticky žádnému zahřívání ani vzduchu. Hyundai MP 3FM, 4GB, modrá - HYUMP366GB4FMBL. Odšťavňovač Green Star Elite je největším z nabídky Tribest odšťavňovačů s dvěma hřídelemi.


HYUNDAI - Fischer CZ s. W związku ze specyficznymi warunkami pracy i koniecznością ograniczenia personelu w magazynie mamy opóźnienia w realizacji zamówień.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky