úterý 16. října 2018

Držák na skleničky bar

Kovaný držák na skleničky - tři trny na tři skleničky , celkem na kusů. Vhodný i do restaurací a barů. Nabídka držáků na skleničky a kartáčky vhodné do koupelen. Dál se dozvíte jaké vychytávky můžete použít proti slimákům. Uvidíte originální skrytý zahradní bar a jak vyrobit držák na lahev vína a skleničky.


Kombinace madla z držáky pro zavěšení kuchyňských, nebo kořenkových, či jiných poliček. Na madlo je také možné zavěsit háčky na utěrky, nebo drobné kuchyňské náčiní a pomůcky. V našem obchodě koupíte: kapsáře do auta, organizér do auta, držák na mobilní telefon do auta, držák na toaletní papír, držák na skleničky na víno. Do držáku můžete uložit až čtyři skleničky na šampaňské či na víno.


K dobrému vínu neodmyslitelně patří i určitá atmosféra spojená též s kulturou jeho podávání. Chcete dodat každému okamžiku rozdělávání lahve punc výjimečnosti? Nejvyšší čas sáhnout po elegantním držáku na víno.


Vyjadřuje nejen náš postoj k praktickým povinnostem, ale může také vystihnout náš smysl pro humor, radost ze života nebo kreativitu. Kolejnicový držák na sklenice na stopce délky 40cm je vyroben z pochromované oceli. Držák sklenic na víno cm. Slouží k přivrtání do stropu. Rozteč mězi kolejnicemi je cm.


Free Shipping Available. Na háčky se zavěsí až ks skleniček. Pasuje na chladiče lahví o průměru cm. Skvělá a praktická pomůcka do kuchyně.


Sklenky se z něho snadno odebír. Metaltex vám pomůže zařídit takový domov, jaký si zasloužíte - bez zbytečného nepořádku, rozházených věcí a nedostatku místa. Kousky této značky mohou za správný chod každé domácnosti a můžete dát ruku do ohně za to, že lepší vychytávky pro hezky uklizený interiér jen tak nenajdete.


Rozlišovače na skleničky a držáky na čajové sáčky v jednom jsou super vychytávkou do domácnosti. Závěsný držák na poklice, vyrobený v České republice. Udělejte si snadno a rychle pořádek ve skříni s hrnci a poklicemi. Pomocí závěsného držáku na poklice můžete Vaše pokličky přehledně skladovat ve dvířkách skříňky. Poklice Vám již nebudou nijak překážet a zbytečně zabírat místo, navíc je můžete mít.


Originální dřevěný dárek pro Vaše nejbližší. Domov je odrazem našeho ducha. Tento přípravek pojme najednou až ks sklenic. Je vyroben z robustní pochromované konstrukce. Uspořádání je rozděleno do pěti řad po čtyřech sklenicích.


LT-NC018D je určen k profesionálnímu použití v restauracích, ale nic nebrání namontování u vás doma. Nainstalovat ho lze jak na stěnu, tak i. Ruční práce z lipového dřeva. Ručně vyrobený držák , každý džák je originál, vždy se liší, rozměrem a zpracováním.


Ten pravý držák na wc papír do své koupelny najdete na e-shopu KIKA. Chemický způsob matnění dodává sklu bělost a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky