středa 31. října 2018

Web ostrý jako břitva download

Teď je na světě další vydání. Má lepší vazbu a drobnou korekturu, ale pořád stejný cíl: zastavit vodopád mizerných webů. Znovu jsme ji vytiskli a teď jsme v procesu druhého kola vyprodávání. Web ostrý jako břitva je kniha o webdesignu bez jediného řádku zdrojového kódu, bez jakýchkoliv informací o HTML či CSS.


Webdesign není jednoduchý, jen podceňovaný. A právě nadešel čas to změnit. Rozhodně ji mohu vřele doporučit nejen webdesignérům, ale i jejich klientům, kteří se chtějí stát informovanými zadavateli. Ale pozor, Honza je ostrý a pravděpodobně vás připraví o roky hýčkané představy, jak by. Jan Řezáč - _____ ostrý jako břitva 1. Napsali jste někdo vlastní knihu?


Rozhodně vám nedoporučuji, abyste se pouštěli do psaní vlastní knihy. Tato kniha za vás web nevytvoří. Udělá něco lepšího: ušetří omyly Na fotbal, politiku a webdesign je u nás každý expert. Podle toho pak i weby vypadají: zmatená zadání, nesmyslné tendry, zneuznaní grafici, naštvaní klienti. To nabízí ucelenější pohled na to, jak se stát profesionálem ať už v jakémkoliv oboru.


Samozřejmě zde zbývá prostor zaměřený přímo na webdesign, ale ani tady autor nezachází příliš hluboko. Informace jsou souhrn nauček a pouček, popř. A taky vodítka, podle nichž je užitečné hotový web hodnotit. Honza v ní totiž ukazuje především způsob, jak marketingově přemýšlet. Prolistujte stránky knihy, přečtěte si recenze čtenářů, nechte si doporučit podobnou knihu z nabídky více než miliónů titulů.


A když spatřila světlo světa, na sociálních sítích se strhla docela lavina. Přesto jsem trochu váhal, bezmála sedm set je na české poměry docela dost. Aneb konečně praktická příručka.


Jedná se o můj subjektivní názor na knihu, po prvním přečtení. Začínajícím webdesignerům ukáže cestu, zkušeným doplní mezery a zadavatelům ušetří statisíce za špatně navržený web nebo nesmyslný tendr. Navíc se jim rozšíří obzory a budou předzásobeni dalšími kvalitními zdroji informací – kniha jen zevrubně. Pro webdesignery i zadavatele. Klade důraz na správnou komunikaci s klientem a dodržování termínů, protože to bývá jeden z nejčastějších problémů při vývoji webu.


Kniha je však důležitým zdrojem. Super Webcam Recorder 4. Záznam videa z webové kamery do video souborů AVI nebo WMV. To znamená, že se okolo webů docela dost motám. I zkušenější webdesigner občas podlehne Dunning-Krugerovu efektu. Tedy „netuší, že netuší, že netuší“.


A pomůže oběma stranám najít společnou řeč. Portaro - Webový katalog knihovny. Už jsem myslel, že se toho nedožiju, ale povedlo se. Po letech existence oboru jsme se dočkali první české knihy o webdesignu, ze které se skutečně jde začít učit webdesign.


Asi čtyři vydání vonící novotou převyšovala ostatní knihy v polici a já po jedné z nich samozřejmě lačně skočila. V té době jsem pracovala na redesignu většího webu a tak se mi kniha celkem hodila. Objavte aj ďalšie knihy najlacnejšie na internete. Inzerát již neexistuje. Zkuste knihu najít v aktuální nabídce bazaru.


Estetická kvalita výkon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky