pátek 19. října 2018

Svačinové boxy dělené

Konečně svačinový box , kde nesmícháte všechno jídlo dohromady. Ať si jablíčko zůstane na svém místě a neutlačuje koblížek. Z takového boxu každý sní svojí svačinku rád.


Svačinové boxy jsou v dnešní době nezbytností - do školy, do práce, na výlety. Potřebujete, aby splňovaly několik kritérií - aby byly z zdravotně nezávadného materiálu, aby měly dobré uzavírání a také se musejí líbit. V nabídce jsou svačinové krabičky z eko plastu, nerezu a ze skla, najdete zde i množství. Některé jsou navíc svělým stylovým doplňkem. Přinášíme Vám širokou nabídku boxů na svačinu z kvalitních materiálů (plasty bez BPA, sklo, nerez), některé jsou dělené , některé s přihrádkami nebo přepážkou.


Láhev na pití a svačinový box potřebuje každý školák. Proto máme široký výběr plastových zdravotně nezávadných láhví a svačinových krabiček jak pro prvňáčky, tak pro starší žáky i studenty. Výrobci slaďují motivy lahví a boxů s motivy na svých školních aktovkách , ale naše nejmenší jistě potěší i Krteček, licenční motiv Ledového království.


Opět najdete motivy Star Wars, Ledové království, Lamborghini nebo Angry Birds. Svačinový set pro děti skládající se z plastové krabičky na občerstvení a spolehlivě těsnící lahve na pití o objemu l. Tyto dózy jsou 1 vzduchotěsné a tím zajišťují dlouhodobou čerstvost uchovávaných potravin a jsou vynikající také z hlediska uchování vůně (aroma), čtyři pohyblivé klipy zajišťující víko, jsou odolné proti opotřebení. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tefal, Tescoma, Curver a dalších. Skip hop, LEGO, LEGO LICENCE a dalších.


Ale jak si takové jídlo vzít s sebou do práce, do školy nebo na výlet? Na řadu pak přichází svačinové boxy a jeden takový vám ukážu také v dnešním videu. S boxy na svačinu těmto nepříjemnostem předejdete. Do krabičky se vejde svačina i oblíbené pochoutky a jídlo je tak připraveno na bezpečnou cestu do školy.


Svačinové krabičky bude potřeba každý den umývat, takže je vhodné mít k dispozici alespoň svačinové boxy. SQUARE), obdélníkové (RECTANGLE) a kulaté (ROUND) lunch boxy dodávány s odnímatelnou dělící příčkou. Lunch Pot dodáván včetně vnitřní dělené misky.


Sauce Pot na omáčky se šroubovacím uzávěrem. MIX barev - DO OBJEDNÁVKY JE NUTNO UVÉST POŽADOVANOU BARVU! Omlouváme se, ale nenašli jsme žádné prod. Pomohou Vám doma přehledně uskladnit jakýkoliv materiál a zbavit se nepořádku.


Pořadač na CD disky včetně obalu potěší každého, kdo má sbírku těchto médií a zakládá si na ní. Box je ideální jako dárek pro muže, kteří mají rádi strohý, jednoduchý design a funkčnost zároveň. V našem katalogu máte opravdu velmi velký výběr různých tematických, barevných a hlavně praktických svačinových. Je důležité, aby splňovaly několik kritérií.


Musí být vyrobeny ze zdravotně nezávadného materiálu, být dobře uzavíratelné a také se musejí líbit. Připravili jsme pro Vás svačinové boxy v. Praktické a odolné lunch boxy s nadčasovým designem. Vyrobeno ze BPA free polypropylenu a silikonu (výrobek neobsahuje zdraví škodlivý uhlovodík Bisfenol A). BLACK-BLUM svačinový box Square L bílý. UH 18l sova 39x39x15cm.


UH SOVA 32l 39x39x26cm. UH PRUHY 32l 39x39x26cm. Levné produkty Odebrat vše. Santoro London - Svačinový Box Set 4ks - Gorjuss - So Nice To Sea You. Luminarc Skleněná dóza s víčkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky