úterý 23. října 2018

Skleničky na víno se jménem

Skleničky na víno se jménem na přání. Na sklenice lze vybrousit jméno i jednoduchý obrázek. CENA SKLENIČKY NA VÍNO JE VČETNĚ VYPÍSKOVÁNÍ JMÉNA. Všechny sklenice s nápisem jsou ideální jako dárek k narozeninám, dárky k promoci i vánoční dárky, dárky pro fotbalisty i cyklisty. Na broušené skleničky na víno (350ml), jako dárky pro vinaře si můžete nechat vybrousit jméno, číslo, přezdívku nebo dva řádky krátkého textu.


Skleničky na víno se jménem

Vinová sklenička s vypískovaným mužským jménem. V případě zájmu stačí uvést do poznámky objednávky monogramy nebo jména přip. Vaše přání rádi vyřídíme. Nejen skleničky s vypískovaným jménem nebo motivem mohou být originální svatební dar, netradiční dárek k narozeninám nebo na vánoce. Naše dárky se jménem na zakázku v podobě sklenice se jménem na zakázku jsou dárky praktické i originální současně.


Můžete si vybrat dárky podle jména v podobě libovolné sklenice nebo hrneček se jménem , které vám na sklenice (vypískujeme) vybrousíme. Proto tyto sklenice lze běžně používat a dávat i do myček. Aktuální provoz e-shopu s ohledem na nařízení vlády. Nabízíme výrobu originálních sklenic, dárky pro vaše blízké, zákazníky nebo zaměstnance, půllitry se jménem , džbánky, vázy, karafy, svatební sklenice, maturitní skleničky nebo hrnky na kávu, které dekorujeme přímo v naší dílně. Nabízíme ruční pískování sklenic na víno , nealko sklenic, hrnečků, půllitrů, misek, karaf a váz.


Motivy k jubielu, svatbě, narozeninám, firemní loga nebo jen tak pro radost. Motivy můžete kombinovat s textem nebo jinými motivy v nabídce. Vyberte si motiv nebo styl písma a zboží, na které si budete přát pískovat. Viola se jmény v dárkové krabičce.


Krásný dárek pro ženu, maminku, sestru, kamarádku nebo kolegyni. Originální dárek pro pár. Dvě sklenice z křišťálového skla na víno o objemu 3ml se jmény a hroznem nebo jiným obrázkem na přání, v dárkové krabic. Maturitní sklenička na víno se jménem , ks Kód: MA004. Také je to milý dárek a poděkování za účast pro vaše hosty.


Svatební skleničky se jmény poslouží jako jmenovka pro svatební hosty ( na svatební tabuli). Nejrůznější dárky s jmény, přezdívkami, osobními vzkazy, vše dle přání darujícího darujícímu. Věnujte jim proto velkou pozornost. Nabízíme luxusní typy sektových, pivních, whiskey i zcela originálních skleniček včetně vypískování nápisu dle vlastního výběru. Dárek pro ženu - sklenky na sekt se jménem.


Dárková tématická sklenice na víno může být hezkým dárkem pro jakoukoliv příležitost. Stačí jen vybrat ten správný potisk. Na jiné než uvedené druhy sklenic, na broušení obrázkových motivů, delších textů, dárkového balení a expresní výrobu se tato slevová akce nevztahuje.


Baleno v dárkové krabičce. SVATEBNÍ SKLENIČKY , SE JMÉNEM A DATUMEM, 2x PNLP380. JEDINĚ U NÁS SI MŮŽETE NAVOLIT SVOU VLASTNÍ. V levé části přímo na kontuře skleničky si zvolte kam chcete motiv a text umístit (pozor na jejich vzájemné překrývání) a nastavte si velikost, případně natočení motivu. Kliknutím na ikonku v levé části si můžete určit pozici motivu vůči uchu - ucho vpravo, proti uchu, ucho vlevo.


Tvar skleničky je nestandardní, stejně jako kouřové provedení. Zlatý rám dodává skleničce nádech luxusu, popíjení červeného vína bude o to větším zážitkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky