středa 17. října 2018

Domo do2309i

Domo do2309i

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Do you love ice cream and would like to do their own? The container is first placed in a refrigerator or freezer. It can then be placed in a cool box or cooler bag together with the goods to be cooled.


Domo do2309i

Milujete zmrzlinu a rádi byste si udělali svoji vlastní? Tento kouzelný stroj vám umožní vyrobit až litr zmrzliny najednou. Odnímatelná nádoba pro namražení. Průhledný poklop s otvorem pro přidávání surovin. Spouštění jedním tlačítkem.


Snadno rozebíratelný a dobře čistitelný. Ochrana proti přehřátí. Tento čarovný stroj vám umožní vyrobiť až liter zmrzliny naraz. Zmrzlinovač sa skladá z odnímateľnej nádoby pre zamrazenie a priehledného poklopu s otvorom pre pridávanie surovín. Szereted fagylalt és szeretnék csinálni a saját?


Ez mágikus gép lehetővé teszi, hogy egy liter jégkrém egyszerre. Sorbet áll egy kivehető tartály fagyasztás és az átlátszó fedél a lyuk mellett a nyersanyagok. Ez a remek gép lehetővé teszi, hogy egyszerre akár liter fagylaltot elkészítsünk. A gép része egy eltávolítható tartály átlátszó fedővel és egy nyílással, amelyen keresztül az alapanyagokat lehet behelyezni.


Compact ice-cream maker for making litre of ice cream. Removable freezing bowl. Transparent lid with filling hole. Fast deconstruction for easy cleaning.


Including a couple of tasty recipes. Domácí stroje na výrobu zmrzliny neboli zmrzlinovače jsou k dostání s chladicí jednotkou nebo bez ní. Hodí se všude tam, kde by byl zmrzlinovač s kompresorem zbytečně velký nebo drahý.


Výhodou zmrzlinovače je nízká cena a kompaktní rozměry. Je však třeba mít na paměti, že je nejprve nutno na delší čas. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Včetně receptáře na základní druhy. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Schau Dir Angebote von ‪ Domo ‬ auf eBay an. Eenvoudig te bedienen ijsmachine Deze ijsmachine van Domo is er eentje met een stijlvolle uitstraling, een eenvoudige.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky