pondělí 22. října 2018

Vykrajovátka halloween

Vynikající pro vykrajování cukroví originálních tvarů, dodáváno s kroužkem pro uložení. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. K tomu, aby dýně upoutala se používají vykrajovátka nejrůznějších tvarů. Sada nerezových vykrajovátek na tě.


Plastová vykrajovátka na hru s modelínou.

Pak vás čeká další velká výzva – dát mu ten správný tvar. Spoustu krásných motivů vám pomohou bez námahy vykouzlit vychytaná vykrajovátka či designová razítka DELÍCIA. Užijte si kreativní pečení s TESCOMOU. Důležité jsou také halloweenské dekorace, kterými vyzdobíte vaše obydlí a zahrady.


Originální tvary a motivy ať už pro děti či dospělé. V nabídce více jak 2ks krásných motivů. Und deshalb zeige ich Euch heute noch meine Fensterdeko in diesem Jahr.


Der Titel verrät es wohl schon, bei Villa Landzauber sind in diesem Jahr die EULEN los.

Dortové formy, vykrajovátka S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Všechna námi nabízená vykrajovátka jsou certifikovaná pro styk s potraviny a jsou kvalitně vyrobena tak, aby co nejdéle a dobře sloužila. Pokud potřebujete vykrajovátka přímo na marcipán, či jiné cukrářské hmoty, nabízíme chytrou pomůcku v podobě pístového vypichovače.


Halloween je anglosaský lidový svátek, který se slaví 31. Co si takhle pro tento den připravit i strašidelné pohoštění? V této kategorii najdete vše potřebné: formy, formičky a vykrajovátka s halloweenskými motivy.


Upečte si třeba dort ve tvaru dýně. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vykrajovátka na perníčky. Působivá a originální vykrajovátka z pocínované oceli.


Sada, která obsahuje Hallowenové postavičky v množství 7ks. Unikátní vykrajovátka pro přípravu originálně tvarovaného lineckého cukroví, v krabičce pro pohodlné skladování. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Dodáváno s kroužkem pro uložení. S vykrajovátky s razítkem TESCOMA DELÍCIA připravíte originální dekorované sušenky, linecké cukroví nebo perníčky s motivy dinosaurů.

Po použití lze vykrajovátka s razítkem TESCOMA DELÍCIA snadno rozložit a dokonale vyčistit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tyto plastová vykrajovátka jsou vhodná na vykrajování těsta i fondánu na dort. Zapojte děti a vyrobte si společně strašidelné perníčky. Jednoduchý postup: rozválíte modelovací hmotu - patchworkové vykrajovátko důkladně poprašte podsypovým cukrem a pevně otiskněte do potahové hmoty - vykrojíte. Pomocí kostic odstraňtě. Potom vás čaká ďalšia veľká výzva – dať mu ten správny tvar.


Veľa krásnych motívov vám pomôžu bez námahy vykúzliť vychytané vykrajovače či dizajnové razítka DELÍCIA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky