čtvrtek 11. října 2018

Frolík kobzanová

Z fotek na sociálních sítích může mít leckdo dojem, že to zvládá levou zadní. Jenže skutečnost je podle ní někde úplně jinde. I proto, že se stal tátou. Michael Frolík a už vyhrál Stanley Cup a jeho úsměv zářil od ucha k uchu.


Jenže jeho partnerka teď práskla, že těhotenství nebylo zrovna košer. Hokejista prý byl nevěrný.

A ani svatba prý nebude. Přečtěte si o tématu frolik kobzanová. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam nejoblíběnějších článků s klíčovými slovy frolik kobzanová , které hledáte. V naší encyklopedii najdete články, fotografie i videa k tématu frolik kobzanová. Komentáře ke článku Související články.


Krainová hustě do Jágrovy holky: Devastující verdikt. Retro skandály aneb legendy pod lupou! NHL týmem Florida Panthers.

Jenže jak to tak vypadá, u partnerky se svým přáním tvrdě narazil. Calgary by se však nejprve měl naučit náležitě starat o dvě děti, které už mají. Jsou spolu přes pět let a mají dvě děti. Možná veselku ani nikdy mít nebudou.


Na svatbě své kamarádky totiž chytla kytici, tak se chudák Frolík má. Petera and rally driver Štěpán Vojtěch for more than three years. Koukněte na jejich fantastická těla Koukněte na jejich fantastická těla Dokázala to při hraní hokeje na provizorní ploše u rodičů svého životního partnera, hokejisty Michaela Frolíka. Bývalá královna krásy se se šťastnou novinkou, kterou se jí dařilo tajit, pochlubila na sociálních sítích.


Sama kvůli malým dcerkám nemá moc času na sebe, na svůj rozvoj, dokonce prý nemá ani moc kamarádek. Kobzanová a Frolík jsou si zkrátka souzeni! Proč se bojí navštívit její „vymazlenou“ domácnost? Slečna Novotná lže, nebo má ve svém věku velké problémy s pamětí. Dnes poprvé se ale modelka rozpovídala.


Doprovodili ji sem právě potomci Frolíkova bratra. Tento pár se v médiích objevuje poměrně často, ve společnosti je ale prakticky nevídáme. Ví, že na něj stojí zástupy zlatokopek, a teď dokonce přiznala, že Frolík laškoval s jinými v době, kdy byla těhotná.


Frolda letos chtěl moc jet na nároďák, nakonec se rozhodl, že nechce odjíždět od malinkýho mimina a dá přednost rodině.

Jsme zklamaní, že nepřijede. Bohužel upřednostnil rodinné záležitosti před národním týmem. Modelka tajila své těhotenství až do 38. Holčička se narodila na slunné Floridě a jmenuje se Lily.


Jak sama přiznala médiím, utnula to velmi rázně už v zárodku. A to v době, kdy byla těhotná. Doma jsem to vyřešila velmi důrazně, řekla Super.


Ba naopak, ještě jí diktuje nové povinnosti, třeba kdy chce odvést na golf!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky