středa 24. října 2018

Tyčový mixér braun

Free Shipping Available. Radujte se z perfektních výsledků bez nepořádku. Každý tyčový mixér značky Braun je standardně vybaven patentovanou nohou se systémem PowerBell, který využívá technologii SPLASHControl, která dokonale mísí pokrmy a zabraňuje rozstřiku - na vás ani na vaší kuchyni tak neulpí ani kapka. Pokud chcete připravit dětskou výživu, polévku nebo třeba omáčku, pak bude tyčový mixér ten pravý.


Tyčový mixér braun

Je velmi skladný a zároveň nenáročný na údržbu. Navíc s ním mixujete přímo v hrnci nebo míse, takže neušpiníte další nádobí. Nevýhodou pak je to, že ho při používání musíte neustále držet. Vyzkoušejte nejlepší tyčový mixér značky Braun , který zvládne i tu nejtvrdší práci. V porovnání s tyčovými mixéry značky Braun , které nejsou vybaveny technologií ACTIVEBlade.


Další výhodou je speciálně tvarovaná mixovací noha pro rychlé, jemné a rovnoměrné zpracování potravin. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. PowerBell pre rýchle, jemné a rovnomerné spracovanie potravín. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Buy Online Today at The Range for Home Delivery. A je vybaven novou štíhlou a měkkou rukojetí. Přesně to, co potřebujete ke snadnému mixování: Kompaktní a pohodlný tyčový mixér Braun Multiquick 1. S provedením proti rozstřiku, díky němuž zůstane vaše kuchyň čistá.


Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. S jeho pomocí uděláte z obyčejného vaření opravdový kulinářský zážitek. Jeho hlavní předností je inteligentní nastavení počtu otáček. Lehkým stisknutím tlačítka zpracujete měkčí potraviny a uděláte hrubší pyré. Braun global manufacturer of small electrical appliances.


Tyčový mixér braun

Innovative high quality shaving hair care beauty care products, to kitchen and household products blenders, juicers, coffee makers and irons, innovation quality design. Je to dáno především jeho funkčností, skladností a lehkostí, díky které se dá snadno ovládat. Tyčový mixér se během několika posledních let stal velkým kuchyňským hitem. Díky němu máte krémové pokrmy v mžiku hotové, zatímco klasický mixér byste teprve vybalovali. Abyste zůstali čistí Vy, i Vaše kuchyně.


This video is unavailable. Proč zvolit tyčový mixér namísto klasického? Hlavní výhodou tyčových mixérů je přenositelnost a skladnost.


Extra lehké zařízení - až o lehčí než ostatní tyčové mixéry - s novou úzkou a měkkou rukojetí. Série Braun Multiquick byla navržena s ohledem na pohodlí a snadnost použití. S patentovanou technologií Power Bell - kombinací ultra tvrdých nožů z nerezové oceli a. Braun MQ 7sa pýši revolučnou technológiou Smart Speed nanbsp;bezchybné ovládanie otáčok.


Zvládnete tak plynulú zmenu rýchlosti jednou rukou bez nutného prehmatávania. Vyzkoušejte skvělého a univerzálního pomocníka do domácnosti, který se pyšní 7W, technologií POWERBell PLUS pro ještě efektivnější rozmixování, moderním designem a pestrou škálou příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky