středa 31. října 2018

Skleněné dózy na sypké potraviny

Skleněné dózy na potraviny. Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 6Kč Od 6Kč -Hledat Barva Materiál sklo plast keramika porcelán silikon plech Typ na. Naše krabičky na oběd se postarají o to, že v nich jídlo zůstane chutné a pěkně na svém místě. Díky průhlednému materiálu také hned vidíte, co je uvnitř.


A pokud občas vytváříte z včerejších zbytků dnešní obě rozhodně budete vyhazovat méně jídla, když jasně uvidíte, co všechno máte v lednici. Naše dózy na potraviny uchovají chuť jídla a navíc díky nim budete mít vše v kuchyni uspořádané, vyhnete se zbytečnému pátrání a můžete se soustředit na vaření.

Průhledné dózy a víka vám také řeknou, kdy je potřeba doplnit zásoby. Zbytky od večeře snadno zastanou funkci dnešního oběda a díky dózám budete. Kromě toho, že uchovají v dobré kondici vaše jídlo, budou slušet také vaší kuchyni. Stylové plechové, plastové či skleněné dózy oceníte jak na sušené, tak čerstvé potraviny.


Stále velmi populární jsou klasické skleněné dózy v mnoha velikostech a designech, s plechovými, dřevěnými nebo skleněnými víčky. Plastové dózy na sypké potraviny s moderním designem z transparentního plastu. V porovnání cen u produktu NESCA skleněná dóza na sypké potraviny 395ml již není zařazen žádný obchod.


Jsou opatřeny víkem z černého plastu se silikonovým těsněním. Doporučujeme Vám tyto podobné produkty:.

Hermeticky uzatvárateľné dózy na potraviny majú perfektné tesnenie a jednoduché otváranie. Emsa Sada sklenených dóz l, l. Jde o dózy a krabičky, které mají dlouhou životnost a skoro nestárnou. Díky kvalitním nádobám vydrží potraviny déle čerstvé. Do velkých sklenic a dóz se šroubovacími uzávěry uskladníte i trvanlivé potraviny jako mouku nebo cukr.


K organizaci a skladování potravin ve vaší kuchyni je určena tato kategorie, ve které si můžete vybrat z široké škály dóz a boxů na potraviny. Zvolte si přesně ty, které potřebujete. Můžete vybírat z různých tvarů a materiálů.


Nabízíme dózy plastové, skleněné , hranaté, kulaté. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tefal, Tescoma, LockLock a dalších. Ahojky, scháním do naší nové kuchyně skleněné dózy na sypké potraviny (mouka, cukr, atd.) Nemáte někdo něco podobného?


Dózy lze umístit nejen do police. Vyřizování, odesílání i výdej internetových objednávek probíhá jako obvykle. Pouze prodejna supermarketu Eva. Mělníku je do odvolání preventivně uzavřena.


Potraviny tak přehledně uložíte a zamezíte jejich rozsypání či napadení např. Jistě si vyberete z naší široké nabídky dózy různých tvarů a velikostí, s.

Bormioli Rocco Dóza skleněná na sypké potraviny 2L Pandora. Kč ( €) Cena bez DPH. Průhledné stěny umožní snadno rozpoznat množství a obsah dózy bez nutnosti otevírání. Naservírované v krásných dózách budou brzy pryč, to nám věřte! Oblíbené jsou vakuové dózy , které zanechají potraviny čerstvé.


Boxy a dózy na uložení potravin. Máte vše přehledně uloženo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky