pondělí 15. října 2018

Digestoř výsuvná

Vestavná výsuvná digestoř Mora OT 6X se vyznačuje vysokým výkonem a dobrou účinností. A to v oblasti svícení, proudění vzduchu a spotřebě elektrické energie. Slabší je z pohledu filtrace tuků, je také mírně hlučnější než je běžné. Ovládá se klasickými tlačítky, volit můžete ze úrovní.


Digestoř výsuvná

Výsuvný odsavač par se třemi stupni výkonu zajistí svěží a zdravý vzduch během vaření. Omyvatelný filtr a LED osvětlení dělají z tohoto odsavače par skvělého pomocníka při vaření. Digestoř lze vestavět do standardní pracovní desky a díky speciální konstrukci zůstane po instalaci ve skříňce dostatek místa pro zásuvky se standardní hloubkou.


Recirkulační režim u vestavných digestoří: Digestoř se osadí uhlíkovým pachovým filtrem. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat digestoř. Vybírejte si Digestoře podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Výsuvná digestoř určená pro zástavbu do kuchyňských linek od výrobců Faber, Cata a Empire.


Výsuvné odsavače jsou nenápadné, vysunou se pouze, jsou-li potřeba. Podskříňková, vestavěná, komínová či výsuvná ? Odsavač par by měl patřit k základní výbavě každé domácnosti. Odstraňuje všechny vůně i zápachy a také páry, které by se jinak usazovaly na stěnách místnosti. Digestoř však není jen funkční, ale také designový doplněk kuchyně. Odsavače par či digestoře už dávno nejsou výsadou restaurací a komerčních kuchyní.


Jedná se o běžnou součást kuchyní v domácnosti. Málokdo však ví, že digestoř potřebuje pravidelnou péči jako každý jiný spotřebič – nestačí ji otřít od prachu. Bezchybného provozu, který zaručí kuchyni bez mastnoty a. Podvěsná digestoř Mora OP 6BR je ukázkovým zástupcem zlaté střední cesty.


Dostupná je za mimořádně příznivou cenu, zároveň spolehlivě odvede nahromaděnou páru z kuchyně pryč. Potěší i její elegantní design s přední skleněnou lištou, která ještě zvyšuje účinnost zadržování páry. Výjimečně široký sortiment uspokojí všechny zájemce, svou digestoř u nás najdou zájemci o levný, ale spolehlivý přístroj, i nároční uživatelé ochotní zaplatit nadstandardní částky za exkluzivní design a výjimečné funkce.


Nevíte přesně, čím se liší komínová digestoř od lustrové digestoře? Elegantní vzhled digestoře podtrhuje černé provedení a přední panel s tlačítkovým ovládáním. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Digestoř výsuvná

Abychom měli jistotu, že jsou naše odsavače par skutečně odolné proti rzi, stříkáme je slaným aerosolem po dobu hodin. Pokud odolají, zahříváme pod nimi kyselinu dodekanovou až do bodu, kdy se z ní uvolňují mraky kouře. Ovládání se nachází na přední straně, snadno se k němu dostanete a ovládání této digestoře je tak velmi jednoduché.


Jejich velkou výhodou je, že efektivně vykonávají svojí funkci a zároveň neruší čistou a estetickou linii kuchyňské linky. Můžete ho používat v odtahovém i recirkulačním režimu a má nerezovou lištu s bezotiskovým povrchem DurAlum. Digestoř disponuje kvalitním LED osvětlením, které osvětlí „vařící plochu“ jasným, ale neoslňujícím světlem. Electrolux LFP216S je výsuvná digestoř s maximální hlučností dB, která spadá do energetické třídy D. Součástí digestoře je také omyvatelný, hliníkový filtr, který je možno mýt v myčce. Výsuvné digestoře, výsuvné odsavače par - kvalitní, značkové CATA a EMPIRE za super cenu.


Odtahové potrubí má pro vedený vzduch odpor, každý ohyb sníží účinnost digestoře. Pak je nutné použít digestoř se zbytečně velkým výkonem a tedy i spotřebou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky