pátek 26. října 2018

Kávovar faema e61

Kávovar faema e61

Princip spočívá v těžkém cca 4kg mosazného pochomovaného odlitku charakteristického tvaru. Teprve v kávovaru s touto hlavou můžete docílit přípravy perfektního espressa. Eis available in the semi-automatic version “Legend” and in the automatic one “Jubilé”, which features dosed hot water and beverage selections.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kávovar FAEMA EJUBILE2. Oproti fotografii nová tryska šlehání mléka. Free Shipping Available. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Astoria Plus You New 9. První pákový kávovar s pumpou, která sama protlačuje vodu přes umletou kávu pod tlakem okolo barů. Marketing and Communication department. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. Naši prodejnu naleznete na ulici Tuřanka 1(vjezd do areálu z ulice Drážní) v Brně Slatině.


Tento kávovar splní veškeré Vaše požadavky a stane se tak dominantou Vaší kavárny. Faema ELegend návod a manuál. Though built maintaining the original design and materials, Efeatures updated devices. Eis the first machine to use a volumetric pump to give the water the ideal 9-atmosphere pressure and keep the pressure constant during the whole extraction process, unlike lever machines. Poloprofesionální kávovar vhodný pro malé bary, cukrárny a herny nebo jako domácí kávovar pro zanícené baristy.


Polo-profesionální kávovar CUADRA A0- ( FAEMA Egroup) ČERVENÁ. Profesionální kávovar faema Superstar, dvoupákový, 3V. Součástí je také mlýnek na kávu a samozřejmě obě páky. Platba je možná při převzetí v hotovosti nebo předem převodem.


Elegantné a jednoduché nastavenie potrebného tlaku. V zcela funkční stav, dělá skvělou kávu. Automatické dopúšťanie vody. Boiler a čerpadlo manometer.


Elektronicky kontrolovaná preinfúzia kávy. Indikátor hladiny vody v. Tento historický kávovar nemal motor ani čerpadlo, človek musel zatlačiť silnú strunu, ktorá suplovala funkciu čerpadla, aby si mohol pripraviť kávu. Hoci išlo o primitívne riešenie, bolo výborne funkčné a spoľahlivé. Na druhej strane, ak ste. The current ELegend maintains its cool retro look with its beautiful stainless steel body, and is.


Nastavitelný termoregulační systém. Jedná se moderní legendu pro přípravu espressa nejvyšší kvality. Nová a extravagantná konštrukcia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky