pondělí 29. října 2018

Komín s přívodem vzduchu

Komín s přívodem vzduchu. V naší nabídce naleznete základní řešení: 1. Přívod vzduchu je zajištěn bočními šachtami v tvárnici, systém Vario. V dnešní době se kladou zvýšené nároky na energetickou náročnost staveb. Externí přívod vzduchu.


Dnešní moderní rodinné domy se realizují v nízkoenergetickém standardu.

Vzniká tedy v případě instalace spotřebiče potřeba zajisti přívod vzduchu pro jeho hoření. Pro tento případ nabízíme externí rozvody vzduchu. Instalují se do skladby podlahy a jsou napojeny na externí přívod přímo ke. Dokonalý design díky skryté technologii to jsou krbová kamna Sirius a nerezový komín Permeter Smooth Air. Je tedy vždy navíc k dispozici 2. Nebo zkrátka použujete boční šachty k přívodu vzduchu ke spotřebiči.


Obě šachty lze jednoduše propojit, čímž máte k dispozici přívod vzduchu o průměru 2mm. Plášť komína tvoří lehčená komínová tvárnice z liaporbetonu.

Odtah spalin zajišťuje komínová vložka s vysokou životností odolná proti vyhoření sazí, vhodná pro suchý i mokrý provoz s minimální nasáklivostí, určena pro teplotu do 600°C. Pro verzi Premium používáme, jako jediní na trhu, keramzitové tvarovky s perlitem. Pro nerezové komíny na fasádu se nejčastěji používá nerezový třísložkový komín MKD. CikoTec je komín s přívodem vzduchu ke spotřebiči. V souladu s Usnesením Vlády ČR ze dne 14.


COVID-je na našem expedičním místě v Petrovicích upraven provozní režim. Potřebujete komín s přívodem vzduchu ? Můžete si vybrat keramický i nerezový komín. Pokud je to nutné, zajistíme komín s externím přívodem vzduchu. Provedeme montáž komínu a až řeknete, přivezeme Vám kamna, která Vám připojíme. Máte tedy jistotu, že všechny prvky, tzn.


Nevíte, jaký typ, průměr a výšku zvolit ? Naše společnost Vám nabízí na českém trhu kvalitní komínové systémy VLASTNÍ VÝROBY s keramickou vložkou pro Vaše kotle, krbové vložky, kamna. Jednoduchý komín s jedním průduchem neumožňuje přívod spalovacího vzduchu. Kotel je tehdy závislý na vzduchu z místnosti a ochlazuje místnost studeným vzduchem přiváděným zvenku. Další možností, jak neochlazovat místnost vnějším vzduchem, je připojit na kotel samostatné potrubí k nasávání vzduchu. Nutným řešením je tedy použití na vzduchu v místnosti nezávislých spotřebičů a řešit přívod vzduchu pro spalování jiným způsobem.


Spotřebiče s nezávislým přívodem vzduchu : Spotřebiče paliv můžeme posuzovat nejen podle konstrukce, výkonu nebo paliva, ale také v závislosti na způsobu přívodu vzduchu pro.

Animace přívodu vzduchu na hoření komínovým systémem CIKO TEC. Vzduch se při průchodu komínem předehřívá a může tak zvyšovat účinnost spotřebiče. Kdybychom v novostavbě nebo v domě s vyměněnými okny neměli přívod spalovacího vzduchu , tak zpočátku (řekněme hodinu) by kamna hořela normálně.


Jak by v čase ubýval vzduch z domu, tak by v domě nepatrně klesal tlak. Přívodu vzduchu v podlaze se budeme podrobně věnovat v příštím dílu. V případě, že je krb umístěn u obvodové zdi domu, je možné vytvořit přívod vzduchu jednoduše přes zeď za krbem.


Obvykle ale krb stojí spíše uprostřed domu, neboť tam je i komín , který se umisťuje co nejblíže k hřebenu střechy. Ciko, keramický komín s přívodem vzduchu , CikoTec, průměr 200mm, 6m. Jedná se o kompletní jednoprůduchový komínový systém pro všechny druhy paliv (pevné kapalné, plynné).


Ciko, jednoprůduchový třívrstvý keramický komín , 3V Universal, průměr 160mm, 6m. V tomto domě bude nainstalovaná rekuperace vzduchu. V kuchyni je nainstalována vnitřní cirkulace digestoře.


Prosím o radu zda kupovat komín s přívodem vzduchu nebo bez přívodu. Jsem totiž z vašich příspěvků trochu zmaten a nevím co si otom myslet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky