středa 19. srpna 2015

Chladící kostky do nápojů

Vybírejte ze variant. Jedná se o chladící ledové kostky neboli whisky stones, které jsou z ušlechtilého kamene ve tvaru kostky a vkládají se do nápojů pro ochlazení místo kostek ledu. Na rozdíl od ledu kamenné kostky zachovají původní originální chuť destilátu a neředí ho rozpuštěnou vodou.


Ledové kostky do nápojů Varianta: ks. Plastové kostky ledu ochladí vaše nápoje, ale nezředí rozpuštěnou vodou jako kostky ledu.

Chladicí kostky kostky. Vhodné na zchlazení horkého čaje, letních nápojů atd. Nápoje si takto zachovají svou chuť. Kostičky s vodou jednoduše.


Dostupnost: Skladem u dodavateleDoba dodání: obvykle do až dní, podrobnosti zde. Kamenné ledové kostky , Tvojezdravi. INFORMACE O PROVOZU: Vážení zákazníci, drazí přátelé, Nehledě na aktuální mimořádnou situaci OBJEDNÁVKY PŘIJÍMÁME a VYŘIZUJEME, jak nejrychleji můžeme.


Mramorové ručně řezané kostky pro vychlazení nápoje.

Vhodné do whisky, ale i jiných alkoholických či nealkoholických nápojů. Je vyroben z ,,měkkého,, kamene a proto také nepoškrábe sklo. Velikost: x cm.


Trendem poslední doby jsou kamenné chladící kostky a puky. Používají se místo ledu pro chlazení nápojů. Nabízíme chladící kostky ( do jedné sklenky stačí 2-kostky ) nebo chladící puky, kde stačí jediný puk.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Krásné a praktické kousky, které ozdobí vaše nápoje. Kousků ovoce na chlazení nápojů.


Opakovaně použitelné kostky ledu ve tvaru ovoce namrazíte v mrazničce a použijete do nápojů. Je konec klasickým ledovým kostkám, které ředí nápoje a tím kazí jejich chuť. Plastové formičky ve tvaru plameňáků jsou naplněny tekutinou, která po zmrazení dokonale chladí. Detailní popis produktu.


Jedinečná novinka na českém trhu uspokojí i nejnáročnější konzumenty kvalitních lihovin. Stačí dát tyto speciální kamenné ledové kostky do mrazničky a následně do nápoje. Po minutách získá nápoj příjemně chladnou chuť.


Počet kostek závisí na velikosti a na požadované teplotě nápoje.

Všechny informace o produktu Forma na led SAGAFORM Club chladící kostky do nápojů , 2ks, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze SAGAFORM Club chladící kostky do nápojů , 2ks. Kostky se používají buď k dekoracím, nebo jako chladící kamenné kostky do nápojů. Jejich výhodou je, že oproti ledovým kostkám se do nápoje nerozpouští voda a nápoj si tak zachovává svou chuť a koncentraci. Stačí je namrazit v mrazáku po dobu 3-hodin a poté je vhodit do připraveného oblíbeného nápoje. Mají krásný design připomínající ledové kry a jsou dodávány v dárkové krabičce po kusech.


Jde o kamenné kostky z ušlechtilého kamene ve tvaru kostky které se po namražení vkládají do nápojů místo kostek ledu. Set chladících kamenů do nápojů - kostky. Vychlaďte své oblíbené nápoje na večírku nebo party pomocí kamenů vyrobených z přírodního steatitu, které nápoje vychladí, ale neředí!


Luxusní nerezové lebky na chlazení nápojů. Po 2h chlazení v mrazáku vložte do nápoje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky