čtvrtek 27. srpna 2015

Nerezový chlebník

Vyberte si chlebník do kuchyne podľa toho aký sa Vám tam štýlovo najviac hodí. Na FAVI nájdete či už drevené, plastové, nerezové alebo aj plechové chlebníky. Vyfiltrujte si ich podľa ceny a vyberte si ten správny. Nerezový chlebník je klasickým až nadčasovým doplňkem moderní kuchyně. Oblíbenost nerezu spočívá v souladu s kuchyňskými spotřebiči, atraktivním vzhledem i snadnou údržbou.


V tomto chlebníku můžete uchovávat slané a sladké pečivo. Kryt sa dá hladko otvoriť a zatvoriť. Jednoduché použitie, po otvorení nezaberá ďalšie miesto.


Veko má kovovú povrchovú úpravu v biele farbe a plastový úchyt. Berretti nerezový chlebník BR320S Moderní nerezový chlebník. Chlebník Fall Front, lesklá ocel.


Praktický úložný box na pečivo neodmyslitelně patří k většině kuchyní. Neméně oblíbený je jednoduchý elegantní styl kombinující nerez, plast a dřevo. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Vhodný k uchování všech druhů pečiva.


Víko a kryt - kombinace nerez, černý plast. Detailní popis produktu. Povrchová úprava mat, typ nerezové oceli: 43 síla nerezi -mm.


Moderný nerezový chlebník sa stane vynikajúcim pomocníkom vo vašej kuchyni pri ukladaní všetkých druhov pečiva. Kvalitní a elegantní provedení, v matné úpravě nerezu. Zajímavostí je kombinace nerezu s černou barvou, boky chlebníku jsou černé.


Zaujme tiež svojou kvalitou, ktorá je potvrdená zárukou v dĺžke rokov, ktorú dáva výrobca. Popis Moderní nerezový chlebník se stane vynikajícím pomocníkem ve vaší kuchyni při ukládání všech druhů pečiva. Chutné a čerstvé pečivo každý den. Pokud je chlebník hezký, může sloužit i jako dekorace v kuchyni.


Dřevěný chlebník – Klasický materiál, který se používal u chlebníků odjakživa. Dřevo je trvanlivý materiál u chlebníku. Nejenže hezky vypadá, ale i dobře. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Doprava s vynáškou zadarmo Objednávku nad 40€ vám bezplatne dovezieme domov a vy.


Krásný, praktický, kovový chlebník. Chcete vedieť, či je cena 16. Název chlebník říká, že je pro skladování chleba a pečiva jako stvořený.


Praktické veko s funkciou pohybujúce sa pomocou pozdĺžnej rukoväte zabezpečuje jednoduché používanie a optimálne využitie priestoru. BIANO pre Vás monitoruje aktuálnu situáciu a uisťujeme sa, že ani jeden z našich 3obchodov nemá problém s kvalitou doručovania.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky