úterý 25. srpna 2015

Stropní sušák na prádlo ideal 6 tyčí

Prádlo visí u stropu a schne rychleji. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Stropní sušák na prádlo Ideal šetří místo při sušení prádla.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vytahovací stropní sušák na prádlo Ideal , který se hodí do každé domácnosti, bytu, rodinného domu, balkonu i terasy. Vybírejte si stropní sušáky na prádlo podle parametrů a srovnejte si ceny z internetových obchodů. Nakupte nejlevněji přes Heureku. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenz í. Sušte prádlo u stropu a získejte tak více prostoru ve vaší koupelně, nad vanou nebo na balkoně.


Praktický stropní sušák do každé domácnosti vhodný i na balón, terasu, lodžii atd. Délka stropní lišty: cm. Každá z tyčí se ovládá samostatně.


Využijte maximálně svůj prostor v koupelně, na verandě či balkóně s úžasným vytahovacím sušákem. Najlepšie cviky na chudnutie! Tréning, kardio, tipy na vyrysovanie svalov. Vytahovací sušák na prádlo IDEAL do boční stěny je vhodný tam, kde není možnost montáže do stropu. Sada je dodávána včetně kotvícího materiálu.


Kovové tyče jsou potažené bílým plastem. Sušák je možné upevnit i na protilehlé. Odstraníte námahu s mokrým a těžkým prádlem, je vhodný i pro lidi starší.


Díky vyšší teplotě u stropu prádlo rychleji a lépe proschne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky